WHITE WIZZARD ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΓΙΝΕ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ

Με μια ανακοίνωση στην σελίδα τους στο Facebook, οι Αμερικανοί heavy metallers White Wizzard έβαλαν μπρος έναν πρωτότυπο διαγωνισμό, καθώς καλούν όσους οπαδούς της μπάντας τραγουδάνε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους με ένα οποιοδήποτε κομμάτι της μπάντας, με το έπαθλο για την καλύτερη ερμηνεία να είναι ένα ταξίδι στην έδρα της μπάντας στο Los Angeles, με τον νικητή/νικήτρια να έχει την ευκαιρία να ηχογραφήσει τα φωνητικά για ένα νέο κομμάτι των White Wizzard το οποίο θα περιλαμβάνεται σαν bonus track στην νέα τους κυκλοφορία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της μπάντας: «Ποιοι από τους οπαδούς μας είναι τραγουδιστές;;; Θα κάνουμε έναν διαγωνισμό με έπαθλο κάποια σπάνια αντικείμενα από το merchandise των White Wizzard αλλλά και την ευκαιρία να τραγουδήσετε ένα καινούργιο κομμάτι μας το οποίο θα περιλαμβάνεται στον επόμενο μας δίσκο!

Ακριβώς. Άντρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο, αν νομίζετε ότι έχετε ότι χρειάζεται, στείλτε μας ένα link με τον εαυτό σας να τραγουδά ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κομμάτι των White Wizzard θέλετε. Θα επικοινωνήσουμε με όλους τους φιναλίστ και ο νικητής θα έρθει στο LA για ένα τρελό Σαββατοκύριακο, θα κερδίσει ένα σωρό σπάνια αντικείμενα των White Wizzard και θα ηχογραφήσει με τον παραγωγό μας ένα νέο κομμάτι το οποίο θα είναι bonus track στον επερχόμενο μας δίσκο που θα κυκλοφορήσει το 2021. Πιστεύουμε ότι θα είναι υπέροχο να δώσουμε σε ένα οπαδό μας την ευκαιρία να τραγουδήσει σε ένα κομμάτι! Έχετε ότι χρειάζεται; Στείλτε μας το video σας!»

Η τελευταία κυκλοφορία της μπάντας ήταν το Infernal Overdrive του 2018, μετά την οποία το συγκρότημα διαλύθηκε εν μέσω προσωπικών διαφωνιών, με τον μπασίστα/ηγέτη της μπάντας Jon Leon να στρέφεται αρχικά σε άλλα projects, για να ενεργοποιήσει εν τέλει ξανά την μπάντα το 2019.

Copyright 2024. All Right Reserved.