Medusa's Wrath - Pavor Exitium Mors

FEAR, DEATH AND HEAVY METAL

Oι Αθηναίοι Medusa’s Wrath μας έχουν ξεσηκώσει πραγματικά….δεν ξέρω αν φταίει ο ενθουσιασμός που ρέει από αυτό το ελληνικό κλασικό heavy metal συγκρότημα με την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους, “Pavor Exitium Mors”, έτσι όπως μας πλασάρονται με την ηχηρή και ολοζώντανη αυτή δημιουργία, ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο που σίγουρα θα συναρπάσει τους ακροατές. Το “Pavor Exitium Mors” είναι ένα μεγάλο έργο παραδοσιακού heavy metal, που προσφέρει μια επική και συναρπαστική εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος. Το συγκρότημα αποπνέει αυτοπεποίθηση και αγριότητα, καθιστώντας σαφές ότι έχουν κάνει πάρα πολλή δουλειά με κάθε τους κομμάτι ξεχωριστά, ολοκληρώνοντας ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Αυτό το άλμπουμ δείχνει την ικανότητά τους να συνδυάζουν τις τεχνικές τους δεξιότητες με πάθος και σαφές καλλιτεχνικό όραμα. Κάθε τραγούδι είναι γεμάτο με αξέχαστες φωνητικές μελωδίες, αιχμηρά riff και δυνατούς ρυθμούς, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα που συμπληρώνει τέλεια τους επικούς στίχους, τα φωνητικά είναι ιδιαίτερα πιο εντυπωσιακά, ενώ οι κιθάρες και το rhythm section προσφέρουν βαριά και γερά θεμέλια σε όλη τη διάρκεια. Ξεχωριστά κομμάτια όπως τα "Annabelle", "Heaven's Gates" και "Street Warriors" είναι σίγουρο ότι θα κολλήσουν στο μυαλό σας και θα γίνονται καλύτερα με κάθε ακρόαση. Με το “Pavor Exitium Mors”, οι Medusa’s Wrath αναδεικνύονται ως μια τρομερή δύναμη στη διεθνή παραδοσιακή metal σκηνή. Μην χάσετε αυτό το στολίδι - ετοιμαστείτε για μάχη!

 Να προτείνω τα παρακάτω, χωρίς να μειώνω κανένα από τα υπόλοιπα, πραγματικά καταπληκτικά ακούσματα:

  • Pavor Exitium Mors, το ομώνυμο με τον τίτλο του άλμπουμ και το ακούς ξανά και ξανά και ξανά με τον ήχο στο τέρμα…όχι δεν μας φοβίζει ο θάνατος!!!

  • Time Erased, Τι γκάζια είναι αυτά…. απλά καταιγιστικό.

  • Shade of Night” με το rock ‘n’ roll παντρεμένο με heavy metal δύναμη και ύφος δίνει το στίγμα για ένα καθαρό heavy metal δίσκο.

Σαν ακροατής ακούς αυτό ακριβώς που περιμένεις γνήσιο heavy metal, χωρίς πολλά - πολλά και αχρείαστα στοιχεία, και θα το λατρέψουν και όσοι αγαπούν την U.S heavy metal σκηνή αλλά και οι λάτρεις του κλασικού N.W.O.B.H.M.

Η άρτια παραγωγή συμβάλει και αυτή στο να απολαμβάνει ο ακροατής μια ακουστική εμπειρία που τον ταξιδεύει και τον συναρπάζει. Εύχομαι να …. περπατήσει και να καθιερώσει τους Medusa’s Wrath στη συνείδηση των Μεταλλάδων ανά τον κόσμο!!!!

 

Γιάννης “Νύχτες φτιαγμένες από METALο” Πάνου

 

Copyright 2024. All Right Reserved.