Triumpher - Spirit Invictus

ΠΝΕΥΜΑ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ

Τίτλος κειμένου, ξεκάθαρα από το όνομα της μπάντας Triumpher aka θριαμβευτής, αλλά και τίτλος του δεύτερου δίσκου τους ‘’Spirit Invictus’’ aka ανίκητο πνεύμα. Το ‘’Spirit Invictus’’ που το κυκλοφορούν μέσω της δικιάς μας No Remorse Records. Έτσι οι Αθηναίοι βγάζουν το πνεύμα το ανίκητο αυτό που θριαμβεύει μέσα σε μάχες, υπαρκτές και νοητές σε αυτόν τον κόσμο, με epicό τρόπο και πάντα άκρως metalικό. Το ‘’Spirit Invictus’’ διαδέχεται το περσινό ‘’Storming The Walls’’ το οποίο δημιούργησε μια πολύ καλή αίσθηση και ένα πολύ καλό όνομα για τους Triumpher.

Και το ‘’Spirit Invictus’’ μας υποδέχεται με ένα καρά- epic εξώφυλλο, σαν σε ταινία εποχής και μας καλωσορίζει με την εισαγωγή του ‘’Overture to Elysian’’ σαν ένα ορατόριο για ένα πολύ δυνατό μουσικό έργο. Οι πολύ καλόβολες γλώσσες λένε ότι οι Triumpher θέλουν, έχουν, βαθιές επιρροές και στο τέλος κατορθώνουν να θυμίζουν Manowar. Αλήθειες λένε, απλά οι Manowar επιδράσεις και παρενέργειες έχουν αφομοιωθεί τόσο, όσο να μας δείχνουν οι Triumpher τον δικό τους μουσικό εαυτό.

Έτσι με δυναμισμό και ευαισθησία προελαύνουν μέσω των τραγουδιών τους εδώ στο ‘’Spirit Invictus’’. Τα τύμπανα, μαζί με το μπάσο δείχνουν τον έντονο ρυθμό, ‘’Arrival Of The Avenger’’, ‘’Spirit Invictus’’, οι κιθάρες έναν επικό και heavy λυρισμό ‘’Athena (1st Chapter)’’, ‘’Alexander’’, ‘’Shores of Marathon’’. Η φωνή είναι και στις φωνητικές μελωδίες και στις ερμηνείες είναι εξαιρετική μεταδίδοντας ηρωικά συναισθήματα. To ‘’Triumpher’’ το ακούω πιο κοντά σε Manowar καταστάσεις, ενώ το ‘’Hall of a Thousand Storms’’ είναι η επιτομή του epic metal όπως έχει δοξαστεί στα αυτιά μας από τα πιο μεγάλα epic metal σχήματα.

Ο δεύτερος δίσκος των Αθηναίων Triumpher είναι ένα σημαντικό και βαρύ βήμα προς την καθιέρωση ως ένα ένδοξο epic metal σχήμα!!!

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.