Burning Witches - Wings of Steel

BURNING WITCHES - Wings Of Steel (OFFICIAL VISUALIZER)

ΒΑΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ METALΙΚΑ ΦΤΕΡΑ

Με τα πέντε κορίτσια από ‘’την λευκή μα πάντα πένθιμη’’ Ελβετία έχουμε ξανά ασχοληθεί και με eps και full length τους κυκλοφορίες. Τον περασμένο Δεκέμβρη κυκλοφόρησαν, μέσω της Nuclear Blast, μια ακόμα ep κυκλοφορία με τον τίτλο ‘’Wings Of Steel’’. Κυκλοφορεί μόνο σε δυο εκδόσεις 12’’ βυνυλίου, προφανώς μόνο για παλαβούς συλλέκτες.

Και εδώ τα κορίτσια βγάζουν και μας προσφέρουν απλόχερα το μεράκι και την πώρωση που έχουν για να ακούν, πρωτίστως, δημιουργούν και να παίζουν φυσικά αυτή την αγνή μουσική που αγαπούν, στην πιο αγνή μορφή της, προφανώς. Και το πάνε στο κόκκινο και σαν songwriting και σαν παρουσία και εκτέλεση. Το ομώνυμο κομμάτι προορίζεται για την επερχόμενη full lelngth κυκλοφορία, η οποία θα ακολουθήσει σε λίγες εβδομάδες. Και το ep αυτό προφανώς λειτουργεί σαν προπομπός του. Και είναι ακριβώς αυτό πουν περιγράφει αυτή η ατσαλένια ιδέα που εδώ και πενήντα χρόνια ονομάζουμε ευγενικά, heavy metal. Όλα καλά είναι αυτά και άγια συνάμα. Απλά και εδώ, όπως σε χιλιάδες άλλες ανάλογες προσπάθειες, ελάχιστα ως και καθόλου καινούρια στοιχεία προσθέτονται στην αγαπημένη μας μουσική, παρά μόνο χιλιοπαιγμένα μεν, πανέμορφα δοσμένα δε, στοιχεία αυτής της σκληρής – ευαίσθητης μουσικής. Προφανώς και αυτό να είναι το ζητούμενο από όσους την υπηρετούν και για όσους την προσκυνούν. Το ‘’Executed’’ κλείνει την πρώτη πλευρά και τα  ‘’Open Your Mind’’ ‘’Hexenhammer’’, αποτελούν την δεύτερη πλευρά του 12’’ βυνυλίου. Όλα σε ζωντανές εκτελέσεις.

Και μην ξεχνάμε ότι σε λίγες εβδομάδες τα κορίτσια από την Ελβετία θα χορέψουν με τον Διάβολο. ‘’Dance With The Devil’’.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.