Redemption - Alive in Color

ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ LIVE ΔΙΣΚΟΣ...ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

Εδώ και κάποιες εβδομάδες, οι Redemtion, ένα εξαιρετικά συμπαθές progressive metal σχήμα από την USA, μας έδωσαν μια ζωντανά ηχογραφημένη και κινηματογραφημένη κυκλοφορία, μέσω της AFM Records, με τον τίτλο "Alive In Color". Κυκλοφορεί σε blueray + 2cd και σε dvd + 2cd.
Πέρα του ότι εδώ έχουμε το δεύτερο live δίσκο των Redemption μετά το "Live From The Pit" , αλλά και η δεύτερη κυκλοφορία με τον νέο τους τραγουδιστή Tom Englund, εκ Σουηδίας και ιδιαίτερα αγαπητό στα μέρη μας, λόγω της άλλης μπάντας του, τους dark/progressive/power metallers, τους Evergrey. Κάνει και μια ωραία αντίθεση το εκ Σουηδίας Evergrey και το εκ Redemtpion "Alive In Color". Εδώ στο χρωματισμένο τους ζωντανό δίσκο, ηχογραφημένο στο Prog Power USA XVII στην Atlanta το 2018, οι Redemtion τιμούν όλες τις δισκογραφικές δουλειές τους, έχοντας όλοι τους μια πολύ καλή απόδοση. Και το αποτέλεσμα που ακούμε είναι ένα τίμιο ΖΩΝΤΑΝΑ και απείρακτο αποτέλεσμα. Είναι και αυτή η εμβληματική φιγούρα του κιθαρίστα και ψυχή της μπάντας Nick Van Dick που εδώ κάνει και την παραγωγή, που τουλάχιστον ανεβάζει επίπεδο την όλη φάση. Στο "Threads" συμμετέχει ο παλιός τους Ray Alder (Fates Warning). Στο "Indulge In Color" και την Megadeth διασκευή "Peace Sells...Bud Who ' s Buying' συμμετέχει ο κιθαρίστας Chris Poland (ex - Megadeth). Ακλόμά στο δίσκο συμμετέχει και ο Ιταλός κιθαρίστας (DGM) Simone Mularoni.
Δεν έχω δει το blueray/dvd ακόμα, αλλά το η ακρόαση του ηχογραφημένου μέρους είναι κάτι παραπάνω από μια χαρά. Οπότε αν αρέσκεστε σε τέτοιου είδους κυκλοφορίες ορμάτε άφοβα.

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.