Michael Schenker Fest - Revelation

MICHAEL SCHENKER FEST - Rock Steady (OFFICIAL VIDEO)

ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ‘’ΣΚΟΡΠΙΟΣ’’

Ναι ο Michael Schenker (Scorpions, για ένα μεγαλύτερο και ένα μικρότερο φεγγάρι, U.F.O., Michael Schenker Group, Michael Schenker Fest) είναι μια από τις φωτεινές πλευρές το hard rock φεγγαριού. Και εδώ με τους  Michael Schenker Fest μας δίνει άλλη μια φωτεινή αχτίδα με τον δίσκο του ‘’Revelation’’. Ένα περίπου χρόνο μετά το ‘’Resurrection’’.

Με ένα εξώφυλλο, που  κάτω από τον σταυρό, μια V κιθάρα, του δημιουργικού του ‘’μαρτυρίου’’ του, δεσπόζει αδιακρίτως ένας σκορπιός και γύρω πολύ κόσμος περίεργος ή φανατισμένος κάτι περιμένει ανεμίζοντας στον αέρα ακόντια και δυο άλλες V κιθάρες. Τι να θέλει να πει ο καλλιτέχνης?

Μουσικά ο Michael Schenker βάζει το συνθετικό του οίστρο και τις ικανότητες στην εξάχορδη να ρέουν μαζί με τα κομμάτια, τα οποία είναι ένα και ένα. Τραγουδάει και από πάνω. Και έχει μαζί του και κάμποσους τραγουδιάρηδες. Ένας και ένας και αυτοί. Gary Barden, Graham Bonnet, Robin McAuley.

Κομμάτια που σου αρέσει να τα ακούς και να τα τραγουδάς στον δρόμο, στα ΜΜΜ, ακόμα και στον ύπνο σου, καθώς έχουν καρφωθεί μέσα σου. ‘’Rock Steady’’, ‘’Under A Blood Red Sky’’, την κομματάρα ‘’Sleeping With The Light On’’, τα πιο σκληρά ‘’Behind The Smile’’ και ‘’Lead You Astray’’, το 60ς style ‘’Crazy Daze’’, το γεμάτο μυστήριο και αλλαγές στον ρυθμό ‘’Old Man’’, αλλά και το γεμάτο ρυθμό ‘’Still On The Fight’’. Σχεδόν όλα αξίζουν. Δίνουν ρυθμό και άφθονη ενέργεια στον ακροατή και τόνους hard rock ομορφιάς.

Σαν να ήτανε ‘’σκορπιός’’ ο Michael Schenker, άλλη ράτσα πάντως από τους γνωστούς Σκορπιούς, κεντρίζει με την κιθάρα τα ου, ομορφαίνει την πλάση με τις συνθέσεις του και μας δίνει για να γουστάρουμε τον δεύτερο δίσκο του, ως Michael Schenker Fest και χάνω το μέτρημα πόσους με όλα τα γκρουπ και τα project του, με τον ωραίο τίτλο ‘’Revelation’’.

Copyright 2024. All Right Reserved.