Witchseeker - Scene of the Wild

ΧΑΙΡΕ ΜΕΤΣΑΛ ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΠΩΡΩΤΙΚΟ

Witchseeker λέει και ο στόμας μου γεμίζει metalικες ίνες από την μουσική τους. Ακούω τον δεύτερο δίσκο τους ‘’Scene Of The Wild’’ που θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες. Διαδέχεται το προ τετραετίας ντεμπούτο full length τους ‘’When the Clock Strikes’’. Το ‘’Scene Of The Wild’’ το κυκλοφορεί η Dying Victim Productions σε cd, δύο εκδόσεις βυνυλίου και digital.

Πατάμε play και αρχίζουν να ρέουν ακατάπαυστα τα riffs και τα solos. ‘’Scene Of The Wild’’, ‘’Rock This Night Away’’ ‘’Lust For Dust’’. Στο ύφος και στο στυλ τους περισσότερο, φέρνουν στους θρύλους Twisted Sister και σε σημεία μουσικά στα κλασικά 80ς heavy και speed metal σχήματα. Όπως και να έχει, τα τραγούδια του ‘’Scene Of The Wild’’ με βάζουν σε φάση κοπανήματος, με την απίθανη ενέργεια που πηγάζει από εκεί. ‘’Be Quick Or Be Death’’ και ξέρω τι φέρνει στο νου, αλλά εδώ έχουμε ένα παλαιού στυλ Running Wild κομμάτι. Έτσι με αυτά τα αγνά metalικά υλικά που έχουν καμωθεί περνούν τα ‘’Sin City’’, ‘’Screaming in the Moonlight’’, ‘’Break Away’’. Τα ‘’Nights In Tokio’’ και ‘’Candle In The Dark’’ βάζουν μια hard rockάδικη πινελιά και εννοείται ότι ξεχωρίζουν. Στο ‘’Hellions of the Night’’ επιστρέφει αυτή η Twisted Sister μυρωδιά με ταχύτητα Running Wild και ακούγονται ο θόρυβος από γυαλικά που σπάνε στο σαλόνι. Έχει και το αγνό μέτσαλ τα ατυχήματα του.

Οι Witchseeker με το‘’Scene Of The Wild’’ βάζουν το αγνό ανόθευτο speed/heavy metal, την διάθεση, την απεριόριστη ενέργεια. Εμείς απλά θα φέρουμε την αγάπη μας για αυτήν την μουσική την διάθεση για κοπάνημα και κανά κασόνι μπύρες. Και τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.