ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΜΕ SMARTPHONE ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ METALZONE.GR

Μπορεί η ραδιοφωνική εκπομπή να είναι εδώ και χρόνια χωρίς παρουσία στα FM, αλλά παραμένει ενεργή όλα αυτά τα χρόνια μέσω του διαδικτυακού ραδιόφωνου του metalzone.GR.

Υπάρχουν πολλοί φίλοι που ενώ θα την άκουγαν εφόσον μεταδίδονταν και πάλι στα FM δε το κάνουν τώρα που μεταδίδεται ιντερνετικά!

Αυτό ακούγεται κάπως παράδοξο, και ο λόγος που γράφω αυτό το αρθράκι, είναι, μήπως και, κάποιοι φίλοι δεν έχουν αντιληφθεί την ευκολία αλλά και την δυνατότητα που έχουν για να συντονιστούν στο ιντέρνετ ραδιόφωνο του metalzone.

Πλέον με τα Smartphone έχουμε τεράστιες δυνατότητες, πόσο μάλλον όταν υπάρχει και πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το Smartphone μπορεί να λειτουργήσει και σαν ραδιοφωνάκι – τρανζιστοράκι…
μπορεί εφόσον υπάρχει wifi διαθέσιμο σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του πλανήτη.
Θυμάμαι μία περίοδο (δεν ήταν και σπάνιο) που ο 94FM είχε πρόβλημα λήψεις σε κάποιες περιοχές λόγω παρεμβολών… Τότε εκτός από την μετάδοση στα FM γίνονταν μετάδοση και μέσω internet, και όντως υπήρχαν φίλοι που στην περιοχή τους μπορεί να μην άκουγαν καλά την εκπομπή από το ραδιόφωνο του, επέλεγαν να ακούσουν καθαρότερα από το internet!!!

Untitafafasdled-2_0.jpg

Πλέον δεν χρειάζεται κάποιος να είναι μπροστά στον υπολογιστή του ή το λάπτοπ του, αρκεί με το smartphone να συντονιστεί στο ραδιόφωνο του metalzone, που τις βραδινές ώρες μεταδίδονται ζωντανές εκπομπές, αλλά και το υπόλοιπο 24ώρο επιλογές από 12.000 τίτλους και περισσότερα από 800 Heavy Metal συγκροτήματα.

Δε το βλέπω εύκολο να επανέρχεται η εκπομπή στα FM καθώς το ραδιοφωνικό τοπίο έχει πιάσει πάτο, συνεπώς η μόνη επιλογή και δυνατότητα που έχουμε είναι μέσω του διαδικτύου.

Δοκιμάστε να ακούσετε το ραδιόφωνο του metalzone.GR και το πιο πιθανό είναι να σας προκαλέσει μία πολύ ευχάριστη έκπληξη.
Υπολογίστε ότι το smartphone μπορεί να χρησιμεύσει σαν ραδιόφωνο και δοκιμάστε να συντονιστείτε είτε μέσω της σελίδας μας ή μέσω κάποιου portal που έχει συγκεντρωμένα τα ιντερνετικά ραδιόφωνα, όπως το e-radio, live24 στην αναζήτηση πατήστε “Metalzone” και θα σας εμφανίσει τον σύνδεσμο που μπορείτε να ακούσετε το ραδιόφωνο…

Ελπίζω να σας έβαλα σε σκέψεις και να δοκιμάσετε την δυνατότητα που υπάρχει να βρεθούμε και πάλι ραδιοφωνικά με διαφορετικό τρόπο…

Copyright 2024. All Right Reserved.