THE THREE TREMORS LIVE! 10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!

Την Παρασκευή 28 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, οι Three Tremors προσγειώνονται σε Αθήνα (Κύτταρο Live) και Θεσσαλονίκη (Eightball) αντίστοιχα για να εξαπολύσουν επάνω μας μια άνευ προηγουμένου μεταλλική καταιγίδα. Ο Sean Peck (Cage, Death Dealer, Denner/Shermann), ο Tim“Ripper”Owens (ex-Judas Priest, ex-Winter’s Bane, ex-Iced Earth) και ο Harry “Tyrant” Conklin(Jag Panzer, Titan Force, Satan’s Host) σχημάτισαν μια ανίερη συμμαχία που μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Να λοιπόν 10 λόγοι που δεν πρέπει να χάσετε τις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα!

28423256_1584142648339183_3898685942795770390_o.jpg

1. Δεν μπορείς συχνά να απολαύσεις 3 κορυφαίες φωνές του heavy metal στην ίδια συναυλία, πόσο μάλλον και στην ίδια μπάντα! Άλλωστε, όπως δήλωσαν και οι ίδιοι, σε ΚΑΘΕ τραγούδι θα τραγουδούν και οι 3!

2. Θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ολόκληρο τον δίσκο τους πριν ακόμα κυκλοφορήσει και να διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι ότι είναι φτιαγμένος για την σκηνή.

3. Οι μουσικοί που θα τους συνοδεύουν δεν είναι όποιοι και όποιοι. Για την ακρίβεια πρόκειται για τους συνεργάτες του Sean Peck στους Cage, τους οποίους έχουμε ήδη απολαύσει στην χώρα μας.

4. Όπως συνεπάγεται, αυτό που θα δούμε επί σκηνής δεν θα είναι απλά ένα one-off project αλλά μια κανονική μπάντα στα πρώτα της βήματα στις ζωντανές εμφανίσεις και ναι, στο μέλλον θα μπορούμε να λέμε ότι «ήμασταν και εμείς εκεί»!

5. Η μουσική των Three Tremors είναι η αποθέωση του κλασσικού αμερικάνικου heavy/power metal, με κοφτερές κιθάρες, φρενήρεις ρυθμούς και φυσικά φωνητικά που θα φτάνουν στον… ουρανό, δοσμένα από τους καλύτερους του είδους!

40590815_1817442141675898_5916014350102953984_n.jpg

6. Καθότι αμερικάνικες μπάντες δεν μας επισκέπτονται και πολύ συχνά, κάθε τέτοια ευκαιρία δεν πρέπει να χάνεται, ειδικά όταν μιλάμε για μουσικούς που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην σκηνή και μας έχουν τιμήσει με την παρουσία τους αρκετές φορές με τα υπόλοιπα συγκροτήματά τους τα προηγούμενα χρόνια.

7. Και οι 3 καλλιτέχνες είναι ιδιαίτερα προσιτοί για τους fans, οπότε με λίγη υπομονή δεν θα δυσκολευτείτε να βρεθείτε δίπλα τους για να ανταλλάξετε απόψεις και φυσικά για τα καθιερωμένα αυτόγραφα!

8. Πέρα από τα 12 κομμάτια του ομώνυμου τους ντεμπούτου, οι Three Tremors θα ερμηνεύσουν –ναι το μαντέψατε- και κομμάτια από τα υπόλοιπα συγκροτήματα στα οποία συμμετέχουν ή συμμετείχαν. Για σκεφτείτε το! Είναι ή δεν είναι αυτό ο ορισμός του heavy metal party;

9.  Αν γκρινιάζετε ότι βλέπετε τα ίδια και τα ίδια, να η ευκαιρία να τιμήσετε με την παρουσία σας μια συναυλία που αν μη τι άλλο προσφέρει κάτι το διαφορετικό.

10. Αν θεωρείτε τον εαυτό σας οπαδό του κλασσικού heavy metal, αν μικρός είχατε στο δωμάτιο αφίσες των Judas Priest, αν η τρίχα σας σηκώνεται κάθε φορά που ακούτε τον τραγουδιστή να «σκαρφαλώνει» στις οκτάβες, αν δεν σας αρέσει το «δήθεν» ή το «σχεδόν» heavy metal, αλλά το… real thing, οι Three Tremors σας περιμένουν ετοιμοπόλεμοι και οπλισμένοι!

 

Λάμπρος "Metalshock" Πανέτας

Copyright 2024. All Right Reserved.