ACID DEATH - To Meros Πάτρα

ACID DEATH, DEATH COURIER, PLAGUE SPREADER

Η GG Events παρουσιάζει:
ACID DEATH - DEATH COURIER - PLAGUE SPREADER
Σάββατο, 19 Οκτώβρη, στο Μέρος.
Προπώληση: 8 euros (Ουλαλούμ, Discover Bookstore)
Ταμείο: 10 euros
Doors Open: 20.00
ACID DEATH - Alive And -Still- Kicking, 30 Years Anniversary, Greek Tour

1989 – 2019...
30 χρόνια! Το όνομα ACID DEATH βρίσκεται εκεί έξω. Δισκογραφώντας, κάνοντας live, δημιουργώντας, σε ένα μουσικό ιδίωμα "μοναχικό", στριφνό, περίεργο...Prog/Tech Death Metal.... 30 χρόνια δρόμος γεμάτος! Με ο,τι μπορεί να υπάρξει για μία μπάντα. Με ό,τι μπορεί να συμβεί. Ακόμα και με τη διάλυση που όχι μόνο δεν έκαμψε, αλλά δυνάμωσε αυτό το όνομα μέσα στη 10ετή απουσία.

Θέλουμε να γιορτάσουμε αυτά τα 30 χρόνια. Είναι η κατάλληλη ώρα, μαζί με όλους εσάς που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είστε κοντά στη μπάντα. Ελληνικό tour με τις ακόλουθες στάσεις, φιλοδοξώντας να γίνουν περισσότερες:

- 4 Οκτώβρη, (Παρ.) Θεσσαλονίκη, Eightball Club
(NIGHTRAGE - ON THORNS I LAY - ACID DEATH and more)
- 5 Οκτώβρη, (Σαβ.) Βόλος, Lab Art (Golden Rules Festival)
- 19 Οκτώβρη, (Σαβ.) Πάτρα, club To Meros (ACID DEATH – DEATH COURIER – PLAGUE SPREADER)
- 26 Οκτώβρη, (Σαβ.) Αθήνα, club Temple (headline show, full lineup T.B.A.)

Σας περιμένουμε όλους!
Με εκτίμηση
ACID DEATH

Special Guests

DEATH COURIER
Οι "Death Courier" σχηματίστηκαν αρχές του 1987 στην Πάτρα και ήταν από τις πρώτες death metal μπάντες στην Ελλάδα. Τη μπάντα αποτελούσαν οι Βασίλης μπάσο, Θεόδωρος κιθάρα και Δημήτρης τύμπανα. Το 1989 κυκλοφόρησαν δύο rehearsal σε κασέτα και μια demo κασέτα με τίτλο "Deny Your Destiny" που περιείχε πέντε κομμάτια. Το 1990 συμμετείχαν στη συλλογή του fanzine "Decapitated" του Πάνου Τζανετάτου και της "Wipe Out", με τo κομμάτι "Necrorgasm". Με αυτό το όνομα, "Necrorgasm", κυκλοφόρησαν το d.i.y. 7’’ βινύλιο την ίδια χρονιά, σε χίλια αντίτυπα, το οποίο περιείχε τρία κομμάτια. Το '91, η αμερικάνικη "Wild Rag Records" θα βγάλει σε κασέτα αυτό το 7’’βινύλιο, με την προσθήκη ενός ακόμα κομματιού, του "Infected". Το '92 κυκλοφορούν το πρώτο τους τους lp, με τίτλο "Demise", με δέκα κομμάτια, από την "Psychosis Rec". Η μπάντα έδωσε πολλές συναυλίες σε Αθηνά και Θεσσαλονίκη παίζοντας με Rotting Chirst ,Septicemia ,Sadistic Noise ,Vomit, Danger Cross ,Horrified ,Deviser, Exhumation ,Stigma , Acetic Voice και πολλές μπάντες στο ξεκίνημα της ελληνικής deathtrash σκηνής από το 1987 έως και το 1993 που το γκρουπ διαλύθηκε.
Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάλειμμα, το 2009 η μπάντα επανασχηματίζεται, με βασικό μέλος το Βασίλη και δύο νέα μέλη, το Γιώργο στην κιθάρα ("Vermingod") και το Στάθη στα τύμπανα. Την ίδια χρονιά κυκλοφορούν τρία κομμάτια σε ένα rehearsal cd με τίτλο "Immune To Burial". Τον Ιανουάριο του 2013 βγάζουν ένα split 7’’ με τίτλο "Immune To Burial" που περιείχε τα κομμάτια τους "Mindwarp" και "Relics And Ornaments". Τέσσερις μήνες μετά, κυκλοφορούν ένα d.i.y. cd, με τίτλο "Perimortem", με εννιά κομμάτια, έξι από τα οποία ήταν παλιά ακυκλοφόρητα που ξαναηχογραφήθηκαν. Το 2014 ήρθε στη θέση του Σταθη στα τύμπανα ο Ηλίας Ηλιόπουλος. Την ίδια χρονιά, με αφορμή το "Nuclear War Now IV Fest" που έγινε στο Βερολίνο και συμμετείχε το γκρουπ, επανακυκλοφόρησε το lp "Demise" από τα label "Weird Face Productions" και "Nuclear War Now! Productions". To 2017 δίσκος βγήκε σε εκατό αντίτυπα και τα εξώφυλλο τυπώθηκαν πάνω στο βινύλιο.Tο 2017 και το 2018 η μπάντα πραγματοποίησε συναuλιες στα Ιωάννινα με Flotsam and Jetsam και Spider Kickers στα Τρικαλα στο Horns up Festival με Flames,Crush ,Zemial ,Order of the ebon hand Aθηνα με Dead Congregation και Necrochakal και Ηράκλειο Kρητης με Rapture και Violent Definition και Πατρα με Septicflesh και Enemy of Reality. Η Μπαντα το 2018 υπέγραψε συμβόλαιο με την Τranscendibg obscurity records εχει ηχογραφήσει τον νέο της δίσκο που ονομάζεται " Necrotic Verses " και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019…

PLAGUE SPREADER
Οι Plague Spreader είναι ένα πενταμελές thrash metal συγκρότημα από την Πάτρα το οποίο δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2015. Από τότε μετράει αρκετά live στην Πάτρα με γνωστά συγκροτήματα όπως τους SimpleFast, Vermingod, Blaze Bayley, Chronosphere, Sense Of Insanity, Tardive Dyskinesia κ.α. Αυτή την περίοδο βρίσκονται στην διαδικασία ηχογράφησης νέο υλικού.

- Με την ευγενική υποστήριξη:
METAL HAMMER Magazine,
7HARD/7US
NOIZY.GR
METALZONE.GR
THE GALLERY.GR
SINCITY.GR
PROGROCKS.GR
ROCKAROLLA
GREEKREBELS.GR
ROCKWAY.GR
ROCKHARD.GR
FLIGHT OF PEGASUS.GR
METAL INVADER.NET
BULK MUSIC GREECE
ANGELS PR
ROCKOVERDOSE Portal
BBR Webzine
ROCK VELVET Radio
AFTERNOIZ webzine

-----------------------------------------------------------------------------------------

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• GG Events: [email protected] / τηλ.: +30 6980579777 (Γιώργος Σταματόπουλος)

Copyright 2020. All Right Reserved.