ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ HELLFEST

Οι διαδηλωτές που προσπάθησαν να σταματήσουν το περσινό Hellfest, το μεγαλύτερο μέταλ φεστιβάλ στην Γαλλία προσπαθούν να το σταματήσουν και φέτος. Πέρσι αυτό που κατάφεραν ήταν να χάσουν κάποια δικαιώματα που στο τέλος δεν άλλαξαν σχεδόν τίποτα.

Φέτος το φεστιβάλ έχει τους Avenged Sevenfold, Iron Maiden και Judas Priest για headliners και άλλες μπάντες που θα παίξουν περιλαμβάνουν: Deftones, Marilyn Manson, Alice In Chains, Nightwish, Stone Sour, Megadeth μεταξύ άλλων. Οι διαδηλωτές αυτήν την φορά τονίζουν το πόσο «αντιχριστιανικό» είναι το φεστιβάλ. Ο αρχηγός των διαδηλωτών Thierry Barnole είπε σε τοπική εφημερίδα:

«Το φεστιβάλ έχει αρκετά συγκροτήματα που προμοτάρουν αντιχριστιανισμό και σατανισμό και δεν έχουν ενδοιασμούς να προσβάλουν και να βλαστημήσουν με ανάποδους σταυρούς και τελετές σατανισμού.

Οι Behemoth ανέβασαν φωτογραφία του άρθρου και είπαν «Κάποιοι καθολικοί από την Γαλλία προσπαθούν να κάνουν boycott ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, το Hellfest Open Air Festival..ποιες είναι οι σκέψεις σας;»

Ως τώρα δεν φαίνεται να έχουν πτοήσει την οργάνωση του φεστιβάλ.

Copyright 2024. All Right Reserved.