ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΘΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ MICHAEL SCHENKER

Το Γαλλικό περιοδικό Guitare Xtreme ανέβασε ένα βίντεο με τον Michael Schenker να παραδίδει μαθήματα κιθάρας, παίζοντας τα τραγούδια Rock Bottom, Live And Let Live και Captain Nemo.

Το νέο άλμπουμ Resurrection, των Schenker's MICHAEL SCHENKER FEST project, θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου από την Nuclear Blast. Το LP που την παραγωγή έκανε ο Michael Voss-Schön, ηχογραφήθηκε σε 4 διαφορετικές τοποθεσίες σε διάστημα 5 μηνών, με την συμμετοχή των Kirk Hammett, Wayne Findlay Michael Voss-Schön μαζί με τους 3 αυθεντικούς τραγουδιστές που πέρασαν από τους MSG (MICHAEL SCHENKER GROUP), Gary Barden, Graham Bonnet και Robin McAuley καθώς και τον Doogie White, που τραγουδάει στους MICHAEL SCHENKER'S TEMPLE OF ROCK. Επίσης συμμετέχουν στο άλμπουμ οι μουσικοί Steve Mann (κιθάρα, πλήκτρα), Ted McKenna (τύμπανα) και Chris Glen (μπάσο).

Σύμφωνα με τον Schenker, το Resurrection περιέχει μόνο καινούργια τραγούδια συμπεριλαμβανομένου του Warrior, το οποίο αρχικά είχε τιτλοφορηθεί really, really good and really powerful.

Το νέο studio άλμπουμ θα διαδεχθεί το Michael Schenker Fest Tokyo, μία συναυλία που είχε ηχογραφηθεί τον Αύγουστο του 2016 στο Tokyo της Ιαπωνίας, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο από την Inakustik.

Copyright 2024. All Right Reserved.