ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ Ο REV. JIM FORRESTER (FOGHOUND,SERPENTS OF SECRECY)

Ο μπασίστας των Foghound και Serpents Of Secrecy, Rev. Jim Forrester έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς έξω από ένα tattoo shop στη Βαλτιμόρη τη Δευτέρα το απόγευμα. Ήταν 43 ετών.

Ο Forrester που δούλευε σαν body-piercing artist στο Baltimore Tattoo Museum, ήταν στη δουλειά λίγο μετά τις 7μμ όταν βγήκε λίγο έξω να μιλήσει στο τηλέφωνο στη γυναίκα του. Τον άκουσε να λέει «Φύγε από εδώ, Φύγε από εδώ» και μετά ακολούθησε θόρυβος, το τηλέφωνο έπεσε και διεκόπη η επικοινωνία. Ο ιδιοκτήτης του Μουσείου Chris Keaton ανέφερε «Η γυναίκα του μας κάλεσε να τσεκάρουμε τι συνέβη και κάποιος τον ανακάλυψε να βρίσκεται στο έδαφος».

Όταν η αστυνομία έφτασε περίπου στις 7:30 βρήκαν τον Forrester να λαμβάνει περίθαλψη από γιατρούς σε πληγή από πυροβολισμό. Μεταφέρθηκε στο Johns Hopkins Hospital, όπου και αργότερα απεβίωσε.

Η αστυνομία ακόμα ψάχνει για αυτόπτες μάρτυρες σε ένα περιστατικό που αποτελούσε την 334η δολοφονία στη Βαλτιμόρη για το έτος που διανύουμε. Για την ώρα δεν υπάρχει ύποπτος αλλά ούτε και εμφανές κίνητρο.

Πριν από τους Foghound και Serpents Of Secrecy, o Forrester έπαιζε μπάσο στους Sixty Watt Shaman.

Copyright 2024. All Right Reserved.