ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ FULL LENGTH ΑΠΟ SIEGE OF POWER

Οι Siege Of Power είναι ένα σχήμα, από αυτά που μας αρέσει να ονοματίζουμε σούπερ γκρουπ, αποτελούμενο από τους: Chris Reifert (AUTOPSY, VIOLATION WOUND, ex - ABSCESS, PAINTED DOLL, ex - DEATH) στην φωνή. Paul Baayens (ASPHYX, ex - HAIL OF BULLETS, THANATOS) στην κιθάρα. Theo van Eekelen (ex - HAIL OF BULLETS, HOUWITSER, ex - GRAND SUPREME BLOOD COURT) στο μπάσο. Και Bob Bagchus (ex - ASPHYX, SOULBURN, GRAND SUPREME BLOOD COURT) στα ντραμς. Και υπάρχουν στην ζωή μας από το 2013. Ξεκίνησαν χωρίς να έχουν και πολλές απαιτήσεις, απλά να δοκιμάσουν την χημεία που θα είχαν μεταξύ τους. Έχουν κυκλοφορήσει μόνο ένα split άλμπουμ και τώρα θα ετοιμάσουν καινούριο υλικό,  για την πρώτη τους full length κυκλοφορία, που θα είναι διαθέσιμη τον επερχόμενο Σεπτέμβριο.  Και θα το κάνουν μέσω της Metal Blade.

Ο Chris Reifert επεσήμανε ότι είναι πολύ ωραίο που υπέγραψαν σε αυτήν την εταιρία. Ο Bob Bagchus πρόσθεσε ότι το όνομα Metal Blade είναι κάτι το μαγικό στο metal για αυτόν, με όλες αυτές τις θρυλικές μπάντες που έχουν ξεκινήσει από αυτό το label.

Οκ μια χαρά. Κοιτάχτε παιδιά να το χαρείτε στην δημιουργική διαδικασία και στις ηχογραφήσεις, και εμείς να το χαρούμε ακούγοντας το νέο υλικό σας.

Copyright 2024. All Right Reserved.