ΟΙ ALDARIA ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΟ SINGLE "WHEN THE TIME HAS COME" ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Οι Aldaria επιστρέφουν με νέα all-star σύνθεση για την υποστήριξη στη έρευνα κατά του καρκίνου.
Όλα τα έσοδα από το αυτό το single θα δοθούν δωρεά στην έρευνα κατά του καρκίνου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, αφού έχασα την μητέρα μου από καρκίνο το 2010 αναφέρει ο Frode Hovd ιθύνων νους των Νορβηγών Aldaria.

Το single είναι διαθέσιμο από σήμερα 22/12 σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, και στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα μπορείτε να κατεβάσετε μία ιδιαίτερη έκδοση του single, σε FLAG αρχείο, ορχηστρικό, υψηλής ανάλυσης εξώφυλλο και στίχους.
Για να αγοράσετε το single πατήστε εδώ:

Συμμετέχουν οι τραγουδιστές: Chris Bay (Freedom Call), Ralf Scheepers (Primal Fear), Ola Halen (ex Insania Stockholm), Yannis Papadopoulos (Beast In Black) Mike Livas, Victor Emenka (Soulspell) Terje Harøy (Pyramaze) Siegfried Samer (Dragony), Todd Michael Hall (Riot V), David Åkesson (Qantice)

Οι κιθαρίστες: Frode Hovd (Aldaria), Christer Harøy (Divided Multitude) Thobbe Englund (ex Sabaton) Lars Rettkowitz (Freedom Call), Jimmy Hedlund (Falconer)

Μπάσο: Ronnie König (Signum Regis)

Ενορχήστρωση: Peter Crowley’s Fantasy Dream & Frode Hovd

Τύμπανα: Morten Gade Sørensen (Pyramaze)

Την μίξη και το μάστερινγκ έκανε ο Jacob Hansen στα Hansen Studios

Το εξώφυλλο δημιούργησαν οι Stan W Decker & Frode Hovd

1510821100897_whenthetimehascome1_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.