ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ROBIN McAULEY ΤΩΝ MICHAEL SCHENKER FEST

Ο θρυλικός τραγουδιστής Robin McAuley δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί με τους MICHAEL SCHENKER FEST στη φετινή κρουαζιέρα 70000 Tons Of Metal μετά από διάγνωση σήψης, σε μια αδιαθεσία που ένιωσε.

MICHAEL SCHENKER FEST: "Λόγω επείγουσας ιατρικής ανάγκης, ο τραγουδιστής μας Robin McAuley, δεν θα είναι μαζί μας στο 70000 Tons Of Metal. Σας ζητούμε ειλικρινά συγνώμη ότι πρέπει να σας το γνωστοποιήσουμε τώρα, ενώ φτάνουμε στην όμορφη Καραϊβική. Ο Robin McAuley ήταν στο δρόμο για το αεροδρόμιο έτοιμος να έρθει μαζί μας όταν αρρώστησε. Έσπευσε στο νοσοκομείο και διαγνώστηκε με σήψη. Οι γιατροί που τον εξέτασαν είπαν ότι πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο ώστε να μπορέσει να ανακάμψει. Ο Robin εκφράζει την απόλυτη απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν είναι σε θέση να συμμετάσχει στο φεστιβάλ για να κάνει δυο συναρπαστικές συναυλίες για εσάς. Οι MICHAEL SCHENKER FEST θα συνεχίσουν μαζί με τους Gary Barden και Doogie White στα φωνητικά."

Ο Ιρλανδός τραγουδιστής  Robin McAuley είναι γνωστός για τη δημιουργία των MCAULEY SCHENKER GROUP από το 1986 ως το 1993. Παράλληλα με τον Graham Bonnet και τον Gary Barden, έχει κάνει περιοδεία με τους MICHAEL SCHENKER FEST τα τελευταία χρόνια, ενώ εμφανίζεται στα δύο άλμπουμ του συγκροτήματος, "Resurrection" του 2018, και "Revelation" του 2019.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά στον συμπαθή τραγουδιστή, που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή με τις μπαλάντες του.

Copyright 2024. All Right Reserved.