ΠΡΩΤΟ SINGLΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ARCHON ANGEL ΤΟΥ ZAK STEVENS

Οι απανταχού οπαδοί των Savatage να δώσουν βάση σε αυτή την είδηση.

Η Frontiers Music Srl ανακοίνωσε ότι οι Archon Angel θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους άλμπουμ, “Fallen”, στις 14 Φεβρουαρίου 2020. Το πρώτο single και το αντίστοιχο video για το ομώνυμο κομμάτι "Fallen", μόλις κυκλοφόρησε. Οι οπαδοί μπορούν να προ-παραγγείλουν το άλμπουμ στο: https://radi.al/Fallen

Οι Archon Angel γεννήθηκαν από μια συνάντηση μεταξύ του παραγωγού/κιθαρίστα Aldo Lonobile (Secret Sphere) και του πρώην Savatage, Circle II Circle, και νυν T.S.O. τραγουδιστή, Zak Stevens κατά την παραγωγή του άλμπουμ “Avalon's Return To Eden” του Timo Tolkki, στο οποίο ο Aldo έπαιζε κιθάρα και ο Zak έκανε κάποια φωνητικά. Οι δύο σύντομα άρχισαν να μιλάνε με την Frontiers για την ιδέα της συνεργασίας για νέα μουσική, και η εταιρεία ενθουσιάστηκε. Ο Aldo υπέβαλε στον Zak κάποιες ιδέες τραγουδιών κοντά στον κλασικό ήχο των Savatage, με απoτέλεσμα να φτιαχτεί ένα εντυπωσιακό νέο άλμπουμ.

Zak Stevens: «Το άλμπουμ ασχολείται με έναν κεντρικό χαρακτήρα, τον "Archon", ο οποίος είναι ένας σύγχρονος αγγελιοφόρος. Η ιδέα σχετίζεται με το θρησκευτικό σύστημα του Γνωστικισμού. Η μόνη διαφορά είναι ότι βυθίζουμε την ιστορία του Archon σε σύγχρονες εποχές. Ο Archon είναι ένα μέσο που φέρνει μηνύματα στον Θεό (Demiurge) από τους ανθρώπους της Γης.»

Οι Archon Angel εργάζονται επί του παρόντος για την κράτηση κάποιων εμφανίσεων για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους live, αλλά η αποκλειστική ζωντανή πρεμιέρα τους θα πραγματοποιηθεί στην κρουαζιέρα του 70000 Tons Of Metal.

Το κομμάτι και το αντίστοιχο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, έχουν αρκετό από το συναίσθημα των Savatage κυρίως εποχής “Dead Winter Dead” και “The Wake of Magellan”. Καταπληκτικό κομμάτι για όσους τους λείπουν οι Savatage.

Γιώργος ”Alone you Breathe” Πετρουλάκης

 

Copyright 2024. All Right Reserved.