ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ... DEATH ANGEL, AXEL RUDI PELL, RAGENHEART...

Σαν σήμερα 23 Απριλίου του 1987 οι Death Angel από την Καλιφόρνια κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, The Ultra-Violence.

Οι Death Angel είχαν δημιουργηθεί 5 χρόνια νωρίτερα με διαφορετικό όνομα (Dark Theory).
Μετά την κυκλοφορία του τρίτου τους LP, Act III, 1990, οι Death Angel διαλύθηκαν, δοκιμάζοντας την τύχη τους για τα επόμενα 5 χρόνια ως The Organization. Διαφορετικό ύφος, σε λάθος εποχή. Σαν The Organization κυκλοφόρησαν 2 LP.

Μετά το 2000 επανήλθαν σαν Death Angel και με μεγάλη έμπνευση. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει 5 άλμπουμ με τελευταία κυκλοφορία το πολύ δυνατό Humancide το 2019.

Σαν σήμερα στις 23 Απριλίου του 2010 ο Axel Rudi Pell κυκλοφορεί το δέκατο τέταρτο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο The Crest.

Ο Axel Rudi Pell συνεπής τόσο δισκογραφικά όσο και στο ήχο που επέλεξε από το ξεκίνημα της σόλο καριέρας του, φαίνεται όμως ότι δεν ήταν αυτά τα δύο αρκετά για να πετύχει την αναγνώριση του κόσμου.

Με πλούσια δισκογραφία και αρκετά τραγούδια που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν επιτυχίες, ο Axel Rudi Pell έχει αφήσει σημαντική παρακαταθήκη στην σκηνή του Heavy Metal.

Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια οι Έλληνες Ragenheart κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο Ragenheart.

Ένα πολύ καλό άλμπουμ που δεν είχει να ζηλέψει τίποτα από διεθνής μπάντες του είδους.

Οι Ragenheart δημιουργήθηκαν το 2002, μέχρι την κυκλοφορία του ομώνυμου LP είχαν ηχογραφήσει το demo In The Name Of God το 2006.

Το 2018 η μπάντα κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ, The Last King, που ήταν ένα βήμα παραπάνω του έτσι και αλλιώς πολύ δυνατού, πρώτο τους LP.

Copyright 2024. All Right Reserved.