ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ LYNYRD SKYNYRD

Μετά από μια καριέρα που διήρκεσε πάνω από 40 χρόνια και μια δισκογραφία που περιλαμβάνει πάνω 60 κυκλοφορίες, οι πατριάρχες του southern rock Lynyrd Skynyrd  θα ξεκινήσουν για την τελευταία τους περιοδεία πριν ρίξουν τους τίτλους τέλους. Το πρώτο σκέλος του Last Of The Street Survivors Tour όπως ονομάστηκε θα ξεκινήσει στις 4 Μαΐου από το West Palm Beach της Florida και θα ολοκληρωθεί την 1 Σεπτεμβρίου στην Atlanta. Η περιοδεία θα διασχίσει τις Η.Π.Α. στη διάρκεια του καλοκαιριού και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα δώσει στους φίλους της μπάντας μια τελευταία ευκαιρία να απολαύσουν μια βραδιά κλασσικού αμερικάνικου rock ν’ roll.

Ο κιθαρίστας και μοναδικό αρχικό μέλος της μπάντας, Gary Rossington δήλωσε σχετικά: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι η μπάντα που φτιάξαμε  στο Jacksonville με τον Ronnie Van Zant και τον Allen Collins θα διαρκούσε για τόσο καιρό και θα επηρέαζε τόσες γενιές οπαδών. Είμαι σίγουρος ότι οι δυό τους μας κοιτάνε από ψηλά και είναι εντυπωσιασμένοι  που η μουσική μας άγγιξε τόσο πολλούς ανθρώπους». Ο τραγουδιστής της μπάντας Johnny Van Zant πρόσθεσε: «Είμαστε ευλογημένοι από αυτά τα υπέροχα τραγούδια και τα μηνύματα που έχουν μεταφέρει στους οπαδούς μας. Ήταν πραγματική τιμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να ακολουθήσω τα βήματα του αδερφού μου για τα τελευταία 31 χρόνια, κρατώντας την μουσική και το πνεύμα του ζωντανά».

Στην διάρκεια της περιοδείας τους οι Lynyrd Skynyrd θα μοιραστούν την σκηνή με πολλούς φίλους τους όπως ο Kid Rock, ο Hank Williams III, οι Charlie Daniels Band, οι Bad Company, οι Marshall Tucker Band, οι 38 Special, οι Blackberry Smoke, οι Blackfoot και άλλοι.

Copyright 2024. All Right Reserved.