ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ MORGOTH

Με μια ανακοίνωση στην σελίδα τους στο Facebook, οι Γερμανοί death metallers Morgoth έβαλαν και οριστικά τους τίτλους τέλους στην καριέρα τους. ¨Όπως ανέφεραν: «¨Έχουν περάσει ήδη 2,5 χρόνια από τις τελευταίες μας ενημερώσεις και την ανακοίνωση σχετικά με την παύση των δραστηριοτήτων της μπάντας για αόριστο διάστημα. Σίγουρα ο χρόνος περνάει γρήγορα! Στο μεταξύ και μετά από αρκετές διαβουλεύσεις, μπορούμε τώρα να ανακοινώσουμε ότι όντως έχουμε φτάσει στο τέλος του δρόμου για τους Morgoth.

Από την αρχική επανένωση της μπάντας και μετά ήταν μια ενδιαφέρουσα και γεμάτη προκλήσεις πορεία και θα λατρεύουμε για πάντα όλες τις απίστευτες εμπειρίες και τις υπέροχες αναμνήσεις από όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για αυτό! Παρακαλούμε συνεχίστε να απολαμβάνετε την μουσική η οποία θα μείνει για πάντα εκεί έξω για όλους μας. Τις καλύτερες ευχές μας για ένα καλύτερο ελπίζουμε 2021. Μείνετε ασφαλείς και μείνετε heavy! MORGOTH 1987 – 2020».

Μετά την διάλυσή τους το 1998 οι Morgoth επανήλθαν στο προσκήνιο το 2010, με την μοναδική τους κυκλοφορία μετά το reunion να είναι το Ungod του 2015. Ωστόσο το 2018 ο κιθαρίστας Sebastian Swart αποχώρησε λόγω προβλημάτων υγείας ενώ στο τέλος του χρόνου ο έτερος κιθαρίστας και αρχικό μέλος Carsten Otterbach έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών μετά από πολύχρονη μάχη με την σκλήρυνση κατά πλάκας.

Copyright 2024. All Right Reserved.