ΤΟ LADIES OF METAL FESTIVAL ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!

Δύο χρόνια απουσίας ήταν πολλά… Δυο χρόνια που η ζωή όλων μας ήρθε πάνω κάτω, δυο χρόνια δύσκολα που όμως η μουσική αποτέλεσε το σταθερό καταφύγιο μας.

Δύο χρόνια μακριά από το μεγαλύτερο event που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και δίνει τον πρώτο λόγο στις υπέροχες γυναίκες της metal και rock σκηνής!

Η Angels PR Worldwide Music Promotion με χαρά και υπερηφάνεια παρουσιάζει ξανά το Ladies of Metal Festival, το τέταρτο στη σειρά και το πιο δυνατό από ποτέ, όπως ακριβώς αρμόζει στους πολυάριθμους fans του θεσμού και στα σπουδαία συγκροτήματα που θα συμμετέχουν, έχοντας στερηθεί για τόσο καιρό την ζωντανή αλληλεπίδραση μέσω μιας εκδήλωσης διοργανωμένης σύμφωνα με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές!

Δύο βραδιές! Δέκα συνολικά συγκροτήματα, για πρώτη φορά και με σπουδαίες συμμετοχές από το εξωτερικό, θα πατήσουν δυναμικά την σκηνή του HolyWood Stage τα Σάββατα 9 και 16 του Απρίλη, καθιστώντας και πάλι το Ladies of Metal Festival ως ένα από τα πιο must ετήσια events της πόλης!

Σάββατο 9 Απρίλη:

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1008834533320571

DOORS OPEN 18:30

MUTE TALE: 19:30 - 20:00

ANDY ROCKS: 20:10 - 20:55

PROJECT RENEGADE 21:05 - 21: 50

JADED STAR 22:00 - 22: 50

ENEMY OF REALITY 23:00 - 00:00

Headliners της βραδιάς ένα συγκρότημα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις… Οι εντυπωσιακοί symphonic metallers, Enemy of Reality, με μπροστάρισα την σπουδαία σοπράνο Ηλιάνα Τσακιράκη, έχοντας στην φαρέτρα τους 2 εξαιρετικά full length albums και πολυάριθμες συναυλιακές εμπειρίες με μεγάλα ονόματα όπως η περιοδεία τους με τους Σουηδούς θρύλους του symphonic metal Therion , θα αποτελέσουν με ασφάλεια την κορύφωση της πρώτης μέρας του LOM!

https://www.facebook.com/enemyofrealityofficialpage

 

Co Headliners μια ακόμα παρουσία που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Η πολύπειρη και με εντυπωσιακή καριέρα Maxi Nil και το πιο πρόσφατο πόνημα της, οι εκπληκτικοί Jaded Star, έχοντας καταφέρει να κατακτήσουν Ευρώπη και κόσμο με 2 μόλις άλμπουμ, πραγματοποιώντας εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις με ονόματα όπως Moonspell, Xandria, Epica, θα καταθέσουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τα διαπιστευτήρια τους στο κοινό του LOM!

https://www.facebook.com/jadedstarofficial

 

Πριν από τους 2 headliners, οι εκρηκτικοί groove/alternative metallers, Project Renegade, με την αεικίνητη Marianna στα φωνητικά, θα αποδείξουν με ευκολία γιατί είναι από τα πιο καυτά ονόματα που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια την ελληνική σκηνή. Όποιος τους έχει δει ζωντανά το έχει διαπιστώσει, οι ίδιοι έχουν αλώσει σκηνές στο πλάι τεράστιων ονομάτων όπως Evanescence, Bullet For My Valentine, Harakiri for the Sky, Mayan, Beyond the Black, Nightfall, το νέο τους άλμπουμ ετοιμάζεται, η φοβερή εμφάνιση τους είναι εγγυημένη!

https://www.facebook.com/prenband

 

Η μπάντα που θα προηγηθεί θα είναι και η πρώτη από την διεθνή σκηνή που θα εμφανιστεί στο LOM! Ο λόγος για τους hard rockers, Andy Rocks, με ηγέτιδα την τραγουδίστρια Andrea Weiss και με επιρροές από ονόματα όπως οι Bon Jovi και οι Foo Fighters θα κατέβουν από την Γερμανία για να ροκάρουν δυναμικά και με ολίγον vintage και dirty style, χαρίζοντας στο κοινό του LOM μια εμφάνιση με γνήσια rock n roll διάθεση!

https://www.facebook.com/AndyRocksBand

 

Η βραδιά θα ανοίξει με ατμοσφαιρικό χαρακτήρα. Οι epic/gothic metallers, Mute Tale, με την σοπράνο Annou στα φωνητικά, η οποία είναι υπεύθυνη για τους στίχους και το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής του συγκροτήματος, θα καλησπερίσουν το κοινό του LOM με την παραμυθένια διάθεση τους μέσω του ιδιαίτερου στυλ τους που έχει την ικανότητα να μας ταξιδέψει με αισθησιακό όσο και δυναμικό τρόπο!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057506468139

LOM4_0.jpg

 

Σάββατο 16 Απρίλη:

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1136387767107155

DOORS OPEN 19:00

TV WITCH: 20:00 - 20:30

MARIALENA: 20:40 - 21:25

DISILLUSIVE PLAY 21:35 - 22: 20

BARBARA BLACK 22:30 - 23: 20

MEDEN AGAN: 23:30 - 00:30

Οι Meden Agan θα είναι οι headliners της βραδιάς! Συγκρότημα με μακρά ιστορία που έχει ξεκινήσει το 2005 και με μια επιτυχημένη πορεία όλα αυτά τα χρόνια μέσω ζωντανών εμφανίσεων στο πλάι κορυφαίων ονομάτων όπως Pain Of Salvation, Skyclad, Within Temptation, After All, Bloodtales, ETHS και The Old Dead Tree (την πρώτη τους περίοδο) αλλά και Tarja, Epica, Maiden United, V.O.A κ.αλ. (στη συνέχεια) και με εξαιρετικά άλμπουμ στο ενεργητικό τους, θα αποδείξουν για ακόμη μια φορά για το πόσο σπουδαίο συγκρότημα είναι, έχοντας πίσω από το μικρόφωνο από το 2015 την εντυπωσιακή Δήμητρα Παναρίτη!

https://www.facebook.com/meden.agan.official

 

Co headliners κατευθείαν από την αγαπημένη Ισπανία, η Barbara Black μαζί με την φοβερή μπάντα της! Μια τραγουδίστρια με φοβερές περγαμηνές στην πατρίδα της (και όχι μόνο) με πολλά άλμπουμ στο ενεργητικό της και αμέτρητες συναυλίες σε Ισπανία και εξωτερικό, με ποικίλες βραβεύσεις με πιο χαρακτηριστικές αυτές από το περιοδικό La Heavy Magazine το 2013, 2014, 2018, 2019 και 2020 ως η καλύτερη rock τραγουδίστρια της Ιβηρικής χώρας! Μια πραγματική rock n roll ντίβα που θα τιμήσει για πρώτη φορά την Ελλάδα ξεσηκώνοντας το κοινό του LOM!

https://www.facebook.com/barbarablackofficial

 

Λίγο πριν από αυτά τα 2 ονόματα, ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, οι Disillusive Play με την Αντιγόνη Καλαμαρά στα φωνητικά θα εμφανιστούν παρουσιάζοντας κομμάτια από το πολύ πετυχημένο ντεμπούτο τους “Open Arms”, αλλά και από το νέο τους άλμπουμ που είναι σχεδόν έτοιμο! Έχοντας πραγματοποιήσει πολλές και σημαντικές live εμφανίσεις και έχοντας αποκτήσει σπουδαία εμπειρία στο σανίδι, αποτελούν εγγύηση για το φετινό LOM. Ένα συγκρότημα με παρόν και ακόμα πιο δυνατό μέλλον!

https://www.facebook.com/disillusiveplay

 

Θα προηγηθεί η σοπράνο Marialena με τις εντυπωσιακές της φωνητικές ικανότητες και την πλούσια εμπειρία σε συναυλίες του χώρου της Κλασικής Μουσικής, έχοντας πραγματοποιήσει και τις ανάλογες σπουδές, τα τελευταία 2 χρόνια έκανε το μεγάλο βήμα προς τον metal/rock χώρο κυκλοφορώντας το εξαιρετικό άλμπουμ Vanity, το οποίο συνδυάζει με επιτυχία αυτό το στυλ με την αγάπη της για την Κλασική Μουσική. Θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του LOM για μια εμφάνιση διαφορετική όσο και δυναμική!

https://www.facebook.com/trikogloumarialena

 

Ένα πολύ ιδιαίτερο συγκρότημα θα ανοίξει την δεύτερη μέρα του LOM! Είναι οι TV Witch με την Μαρίνα Δρεσίου στα φωνητικά, τoυς στίχους και το songwriting.

Το σχήμα δημιουργήθηκε μόλις το 2020 συνδυάζοντας με επιτυχία ετερόκλητα στοιχεία, από την Dance και την Pop ως (κυρίως) την Rock και το Metal, παρουσιάζοντας κάτι διαφορετικό όσο όμως και ξεσηκωτικό, αποτελώντας την καλύτερη δυνατή αφετηρία για την δεύτερη μέρα του LOM!

https://www.facebook.com/TvWitchBandGr

 

DOORS OPEN

Σάββατο 9 Απρίλη @ 18:30

Σάββατο 16 Απρίλη @ 19:00

 

EΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: 10 ευρώ

Tαμείο: 12 ευρώ

Special προσφορά 2-days ticket: 20 ευρώ

Προπώληση: Viva.gr

 

Ο πολυχώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο.

Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών:

- Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης

Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.

HOLYWOOD LIVE STAGE

HolyWood Stage

 

Λ. Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος

(Μετρό ΔΑΦΝΗ)

 

Angels PR

https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion

Copyright 2024. All Right Reserved.