ARTILLERY: ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ

Οι Δανοί thrashers Artillery είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν τον αισίως δέκατο δίσκο τους ο οποίος θα τιτλοφορείται απλά Χ και θα είναι διαθέσιμο στις 7/5 μέσω της Metal Blade Records. Μάλιστα η μπάντα έχει ήδη δώσει στην δημοσιότητα ένα single μέσα από το Χ με τίτλο In Thrash We Trust το οποίο μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω.

Ο κιθαρίστας της μπάντας Michael Stützer είπε σχετικά: «Θέλαμε ο δίσκος να έχει τα τυπικά σήματα κατατεθέντα των Artillery, όπως τα riffs και τα hook lines σε συνδυασμό με επιθετικότητα και μελωδία. Προσπαθούμε πάντα να συνδυάσουμε μελωδικό thrash metal με στοιχεία από τον σκληρό ήχο των 70’s και των 80’s και αυτή τη φορά με κάποια νέα στοιχεία σε κάποια από τα κομμάτια. Δεν χρειάζεται να πιέσουμε τον εαυτό μας όταν γράφουμε έναν δίσκο γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε».

Ο Stützer αναφέρθηκε επίσης και στην απώλεια του αδερφού του και μπασίστα των Artillery Morten Stützer ο οποίος απεβίωσε στις 2/10/19 και αποτελούσε βασικό μέλος της μπάντας: «Ήταν δύσκολο, παρόλο που δεν έπαιζε live μαζί μας από το 2016 μας υποστήριζε πάντα. Ο Morten ήταν ένας μοναδικός μουσικός και ένας πολύ αστείος τύπος και μετά τον θάνατό του σκέφτηκα για πρώτη φορά να σταματήσω να παίζω μουσική. Ωστόσο πάντα έλεγε ότι θα έπρεπε να συνεχίσω με τους Artillery και να συνεχίσω να παίζω αν δεν ήταν πια εκεί. Θα μας λείψει πολύ».

xcd321_0.jpeg

Το tracklisting του Χ:

"The Devils Symphony"

"In Thrash We Trust"

"Turn Up The Rage"

"Silver Cross"

"In Your Mind"

"The Ghost Of Me"

"Force Of Indifference"

"Varg I Veum"

"Mors Ontologica"

"Eternal Night"

"Beggars In Black Suits"

Copyright 2024. All Right Reserved.