BILL STEER: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΟΥ LP ΤΩΝ CARCASS

Στις 17 Νοεμβρίου ο κιθαρίστας Bill Steer των CARCASS έδωσε συνέντευξη στο Met Al Metal, στο μουσικό ραδιόφωνο στο Ισραήλ.

Σε ερώτηση αν οι CARCASS σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ…
ο Steer είπε: «Υπάρχει αυτή η πρόθεση, αλλά χρειάζεται δουλειά πάνω στις συνθέσεις. Έχουμε κάνει 5 ή 6 Αμερικάνικες περιοδείες από το 2013 που κυκλοφόρησε το "Surgical Steel" (2013), ο χρόνος ήταν περιορισμένος να ασχοληθούμε και με την σύνθεση στο μεταξύ.Ο καθένας τραβάει τον δρόμο του ώστε να αποφεύγουν ο ένας τον άλλον μέχρι την ώρα που θα χρειαστεί να βρεθούμε για κάποια συναυλία – περιοδεία. Από την άλλη υπήρξαν φορές που ο Dan (Daniel Wilding, ντράμερ) και εγώ έχουμε βρεθεί για να δουλέψουμε πάνω σε κάποιες έτοιμες μελωδίες, πρόσφατα άρχισε να συμμετέχει και ο Jeff Walker (μπασίστας). Κατά κάποιο τρόπο έχουμε μπει σε μία δεύτερη φάση μετά από πολύ καιρό, θα ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε κάποια demo, για να έχουμε μία αίσθηση του πως θα κινηθούμε στο νέο άλμπουμ.

Υπάρχουν τόνοι υλικού, το θέμα είναι να επιλέξουμε και να επικεντρωθούμε σε κάποιο από αυτό.

Μαζί με τους SteerWalker και Wilding στους CARCASS είναι και ο κιθαρίστας Ben Ash (PIG IRONDESOLATIONLIQUEFIED SKELETON).

Το “Surgical Steel” πούλησε περίπου 8.500 αντίτυπα στις ΗΠΑ την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και έφτασε στο Νο. 41 του Billboard 200 chart.

Copyright 2024. All Right Reserved.