EPICA: ANIMATED VIDEO ΓΙΑ ΤΟ DECODED POETRY

Οι Ολλανδοί symphonic metallers Epica έδωσαν στην δημοσιότητα το βίντεο για το κομμάτι Decoded Poetry, μέσα από το τελευταίο τους EP με τίτλο The Solace System. Το animated βίντεο δημιουργήθηκε από τον ειδήμονα των anime Davide Cilloni και μετά και από τα Solace System και Immortal Melancholy συμπληρώνει την  βίντεο τριλογία του The Solace System EP το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη του 2017 μέσω της Nuclear Blast.

Ο πληκτράς των Epica Coen Jannsen σχολίασε σχετικά: «Ήταν πολύ ευχάριστο να δουλεύουμε με τον ταλαντούχο Davide Cilloni σε αυτή την μοναδική βίντεο τριλογία. Σε αυτό το τελευταίο της μέρος μαθαίνουμε τελικά τι θα συμβεί στην διάστασή μας και αν η Universal Death Squad θα κατακτήσει τον πλανήτη μας… Ας ελπίσουμε για το καλύτερο! Ελπίζω να απολαύσετε αυτό το τελευταίο μέρος όσον απόλαυσα και εγώ ο ίδιος να βλέπω τον εαυτό μου σε καρτούν χα χα!»

Αύριο Πέμπτη 1/3 οι Epica θα ξεκινήσουν την λατιονοαμερικάνικη περιοδεία The Ultimate Principle Tour από το Montevideo της Ουρουγουάης ενώ θα ακολουθήσουν 8 συναυλίες στην Βραζιλία, καθώς και εμφανίσεις στην Αργεντινή, την Χιλή και την Ουρουγουάη.

Το The Solace System αποτελείται από 6 νέα κομμάτια που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του τελευταίου δίσκου των Epica, του The Holographic Principle του 2016. Η παραγωγή, μίξη και το mastering του The Solace System έγιναν από τον Joost Van Den Broek και τον Jacob Hansen.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.