FOREVERS FALLEN GRACE: ETOIMAZOYN NEO AΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2020

Να και μια πολύ καλή είδηση από το underground για τους πιο παλιούς αναγνώστες. Οι power/epic/doom metallers Forevers' Fallen Grace από το Stoughton της Μασσαχουσέτης, επιστρέφουν με το νέο, έκτο άλμπουμ τους, που όπως ανακοίνωσαν το προγραμματίζουν για μέσα στο 2020 - τσεκάρετε και το φωτογραφικό υλικό από το στούντιο που ανεβάζουν στη σελίδα τους στο facebook. Πρόκειται για ιστορική μπάντα, που προέρχεται από τα τέλη της δεκατίας του '90 και τα δύο πρώτα της άλμπουμ, "Of Darksome Rivers and Sorrowed Meadows" του 2001 και "This Burden, My Cross to Bear" του 2004, αν και λιγότερο επικά από τα επόμενα, να βγάζουν έναν μαγικό doom ήχο.

Το "Herald of Twilight" του 2008 ήταν πολύ επικό, αλλά και με αρκετά death φωνητικά και είναι ίσως η πιο αδύναμη στιγμή τους, αλλά στα επόμενα "Firebound Manifesto" του 2012 και "Ascending the Monolith", η μπάντα έγραψε μερικούς από τους καλύτερους ύμνους της μουσικής μας.

Μέχρι να έχουμε κάποιο νέο τραγούδι από το καινούργιο άλμπουμ, παραθέτουμε τον ύμνο "Unrequited" από το προτελευταίο άλμπουμ, και το ανυπέρβλητο "Crown the Night" από την τελευταία τους δουλειά. Από τα μακρινά πια 00s, παραθέτουμε το έπος "The Master and the Margarita", για όποιον θέλει να γνωρίσει ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο συγκρότημα.

Copyright 2024. All Right Reserved.