ICED EARTH: NEO VIDEOCLIP ΓΙΑ ΤΟ BLACK FLAG

Οι Iced Earth έδωσαν στην δημοσιότητα το videoclip για το τραγούδι Black Flag, μέσα από τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο Incorruptible. Η σκηνοθεσία και η παραγωγή του clip έγινε από την ομάδα iCODE που εδρεύει στο Βελιγράδι.

Ο ηγέτης της μπάντας Jon Schaffer μίλησε σχετικά με το Black Flag στο περιοδικό Shockwave: "Πρόκειται για μια πολύ ακριβή περιγραφή μιας πειρατικής ιστορίας. Πρόκειται για ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας. Ήταν πρόκληση να γράψω στίχους για ένα τόσο μεγάλο θέμα όπως η ιστορία των πειρατών, μέσα σε ένα πεντάλεπτο κομμάτι. Ήταν δύσκολο αλλά δεν ήθελα να γράψω ένα τραγούδι που θα προσέγγιζε το θέμα με ελαφριά διάθεση. Ήθελα να είναι ένα άγριο «άντε γ…σου» στις αυτοκρατορίες που τους προσλάμβαναν. Σκοπός του τραγουδιού ήταν να δείξει ότι στην πραγματικότητα οι αυτοκρατορίες προσλάμβαναν τους πειρατές για να δημιουργήσουν προβλήματα σε άλλες αυτοκρατορίες. Αν ήταν ας πούμε η Βρετανική Αυτοκρατορία εναντίον της Ολλανδικής ή της Ισπανικής, προσλάμβανε μισθοφόρους για να κλέψουν τα αγαθά τους και να δημιουργήσουν προβλήματα και να αναταραχές. Ήταν απλά ένα παιχνίδι που έπαιζαν τότε οι αυτοκρατορίες και σε ένα βαθμό παίζουν ακόμα και σήμερα. Οπότε αυτό το τραγούδι είναι στην ουσία η ιστορία από την πλευρά των πειρατών.”

Οι Iced Earth συνεχίζουν την προώθηση του Incorruptible με το Βορειοαμερικάνικο σκέλος της περιοδείας τους στα τέλη Φεβρουαρίου. Μαζί τους σαν support θα έχουν τους Sanctuary και τους Kill Ritual.

 

Πηγή: www.blabbermouth.net

Copyright 2024. All Right Reserved.