METAL ALLEGIANCE: ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ

Οι Metal Allegiance θα κυκλοφορήσουν στις 7 Σεπτεμβρίου μέσω της Nuclear Blast Entertainment τον δεύτερό τους δίσκο με τίτλο Volume II – Power Drunk Majesty. Ποιοί είναι οι Metal Allegiance; Είναι μια μπάντα που ξεκίνησε απο μια παρέα σαν μια γιορτή του heavy metal. Και τι παρέα. Αποτελούμενη από τους David Ellefson (Megadeth), Alex Skolnick (Testament), Mike Portnoy (The Winery Dogs, ex-Dream Theater) και Mark Menghi, η μπάντα μπορεί πολύ εύκολα να χαρακτηριστεί σαν supergroup. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα trailer που κυκλοφόρησε η μπάντα όπου τα μέλη της συζητούν σχετικά με τις διαφορές του Volume II – Power Drunk Majesty από τον πρώτο τους δίσκο, τον ομώνυμο του 2015. Ο Alex Skolnick είπε: «Στον πρώτο δίσκο ήμασταν σαν παιδιά σε ζαχαροπλαστείο. Μπορούσαμε να κάνουμε ότι θέλαμε, αναμείξαμε όλες τις διαφορετικές εποχές και επιρροές, Σε αυτό τον δίσκο το κάναμε σε μικρότερο βαθμό. Αυτή τη φορά νομίζω ότι είχαμε μια πιο καθαρή εικόνα για το τι είδους τραγούδια ταιριάζουν σε αυτό το project».

Πέρα βέβαια από τα κυρίως μέλη του, το συγκρότημα θα έχει και αυτή τη φορά αρκετούς υψηλούς προσκεκλημένους στον δίσκο του. Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε: Trevor Strnad (The Black Dahlia Murder), John Bush (Armored Saint), Bobby “Blitz” Ellsworth (Overkill), Mark Tornillo (Accept), Max Cavalera (Soulfly), Floor Jansen (Nightwish) και Johan Hegg (Amon Amarth), ενώ επίσης επιστρέφουν οι Mark Oseguesda (Death Angel) και Troy Sanders (Mastodon). Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και το video για το πρώτο single του δίσκου, το Mother Of Sin, στο οποίο συμμετέχει ο Bobby “Blitz” Ellsworth.

Η παραγωγή έγινε από τους Skolnick και Menghi ενώ η μίξη και το mastering από τον Mark Lewis στα MRL Studios. Το εξώφυλλο είναι μια δημιουργία των Marcelo Vasco (Slayer, Machine Head, Soulfly, Hatebreed) και Rafael Tavares.

Το tracklisting του Volume II – Power Drunk Majesty:

01. The Accuser (feat. Trevor Strnad)

02. Bound By Silence (feat. John Bush)

03. Mother Of Sin (feat. Bobby Blitz)

04. Terminal Illusion (feat. Mark Tornillo)

05. King With A Paper Crown (feat. Johan Hegg)

06. Voodoo Of The Godsend (feat. Max Cavalera)

07. Liars & Thieves (feat. Troy Sanders)

08. Impulse Control (feat. Mark Osegueda)

09. Power Drunk Majesty (Part I) (feat. Mark Osegueda)

10. Power Drunk Majesty (Part II) (feat. Floor Jansen)

metalallegiancepowerdrunkcd.jpg
Copyright 2024. All Right Reserved.