MIKE LEPOND'S SILENT ASSASINS: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ VIDEOCLIP

Οι Mike LePond’s Silent Assasins, το συγκρότημα του μπασίστα των Symphony X Mike LePond, έδωσαν στην δημοσιότητα το videoclip για το κομμάτι Black Legend, από την τελευταία τους κυκλοφορία, το Pawn And Prophecy που κυκλοφόρησε στις 26 Ιανουαρίου μέσω της Frontiers Music Srl.

O LePond δήλωσε ενθουσιασμένος από την δεύτερη κυκλοφορία του σχήματός του (είχε προηγηθεί το ομώνυμο ντεμπούτο του 2014) την οποία περιέγραψε σαν «μια συλλογή από επικές ιστορίες ειπωμένες με την δύναμη της heavy metal μουσικής. Κλασσικά headbanging riffs και δυναμικά φωνητικά θα σας κάνουν να σηκώσετε τις γροθιές σας στον αέρα. Είναι ένας δίσκος φτιαγμένος ΑΠΟ metalheads ΓΙΑ metalheads.”

O δίσκος περιέχει αρκετές guest συμμετοχές τόσο από τους συνεργάτες του LePond στους Symphony X Michael Romeo (κιθάρες) και Michael Pinella (πλήκτρα), όσο και από άλλους. Στο 21λεπτο ομώνυμο κομμάτι του δίσκου μαζί με τους παραπάνω συμμετέχουν στα φωνητικά οι Andry Lagiou, Noa Gruman, Veronika Freeman και Phyllis Rutter. Ο LePond εκτός από την σύνθεση και φυσικά το μπάσο έχει ηχογραφήσει και τις ρυθμικές κιθάρες ενώ τις lead κιθάρες έχουν μοιραστεί οι Lance Barnewold και Rod Rivera. Τέλος, τα φωνητικά έχει αναλάβει ο τεράστιος Alan Tecchio (Watchtower, Hades) με τον οποίο ο LePond συνεργάζεται από το 2014 και στους Heathen’s Rage.

Το tracklisting του Pawn And Prophecy:

01. Masters Of The Hall

02. Black Legend

03. Antichrist

04. I Am The Bull

05. Avengers Of Eden

06. Hordes Of Fire

07. The Mulberry Tree

08. Pawn And Prophecy

mikelepondpawncdbetter.jpg
Copyright 2024. All Right Reserved.