NEO LYRIC ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ NIGHT IN GALES

Οι βετεράνοι Μελωδικοί Death Metalers Night In Gales, θα κυκλοφορήσουν το νέου τους άλμπουμ με τίτλο The Last Sunsets στις 23 Φεβρουαρίου από την Apostasy Records. Η μπάντα ανέβασε ένα lyric βίντεο για το τραγούδι “The Mortal Soul”, το οποίο προϊδεάζει την πρόθεση των Night In Gales  για επιστροφή στις ρίζες.

Μετά από 9 χρόνια, οι Night In Gales τελικά επιστρέφουν με το νέο τους άλμπουμ, με τον Christian Müller που τραγούδησε στις 2 πρώτες κυκλοφορίες της μπάντας το ντεμπούτο EP Sylphlike το 1995 και το single Razor το 1996, η πενταμελή μπάντα αφενός επιστρέφει στις ρίζες της, αφετέρου μπαίνει σε διαδικασία ανανέωσης μετά από την πολυετή δισκογραφική τους απουσία.

Το The Last Sunsets είναι ένα σκληρό Death Metal άλμπουμ, μελωδίες που θυμίζουν τις πρώτες μέρες του Death Metal. Στο άλμπουμ συμμετέχουν τρεις guest τραγουδιστές ο Marc Grewe (ex-Morgoth, Insidious Disease), Christian Mertens (Dark Millennium), και ο Martin Matzak (ex-Torchure). Η μίξη και το μάστερινγκ έγινε από τον Dan Swanö (Edge Of Sanity, ex-Bloodbath. Το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Costin Chioreanu’s (At The Gates, Arch Enemy, Carach Angren).

NightInGalesTheLastSunsets.jpg

Tracklisting:
01. The Last Sunsets
02. Dark Millennium
03. The Mortal Soul
04. The Passing
05. Architects Of Tyranny
06. The Abyss
07. The Spears Within
08. Circle Of Degeneration
09. Kingdome Of The Lost
10. Cessation
11. In Pain, In Silence
12. Dust And Form

Δείτε το “The Mortal Soul” lyric βίντεο:

Copyright 2024. All Right Reserved.