NERVOSA: ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ SINGLE ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ

Λίγες μέρες μένουν πριν την κυκλοφορία του τέταρτου δίσκου της πολυεθνικής all female thrash μπάντας των Nervosa καθώς το Perpetual Chaos θα είναι διαθέσιμο στις 22 Ιανουαρίου μέσω της Napalm Records και η μπάντα έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα ένα τρίτο single και video μέσα από τον δίσκο, για το κομμάτι Under Ruins, το οποίο μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Στην νέα τους αυτή κυκλοφορία οι Nervosa επανέρχονται κατά 3/4 νέα σύνθεση, με την κιθαρίστρια Prika Amaral είναι από πέρσι το μόνο αρχικό μέλος της μπάντας, καθώς πλαισιώνεται πλεόν από τις Diva Satanica (φωνητικά), Mia Wallace (ex-Abbath, μπάσο) και Ελένη Νότα (Lightfold, Mask of Prospero, τύμπανα).

Η Prika Amaral είπε σχετικά με την δημιουργία του δίσκου: «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία να δουλέψω με όλα τα κορίτσια, είναι πολύ ταλαντούχες και έκαναν άψογη δουλειά, ποτέ δεν ήμουν πιο ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα ενός δίσκου. Διάλεξα το Artesonao Studio στην Malaga γιατί είναι ένα απομονωμένο και πολύ όμορφο μέρος, δουλέψαμε σκληρά αλλά είχαμε την καλύτερη δυνατή χημεία και διάθεση μεταξύ μας».

Copyright 2024. All Right Reserved.