OI IN FLAMES ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Μετά τους Epica, τώρα οι In Flames ανακοίνωσαν το δικό τους φεστιβάλ. Οι Σουηδοί ανακοίνωσαν 2ήμερο φεστιβάλ με τίτλο "Borgholm Brinner", ή "Borgholm Is Burning", το οποίο θα διεξαχθεί στο περίφημο κάστρο Borgholm του νησιού Öland στην Ανατολική Σουηδία. Το συγκρότημα υπολογίζει ότι θα συμμετέχουν άλλες 5 μπάντες.

Οι ημερομηνίες που έχει προγραμματιστεί το φεστιβάλ είναι Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Ιουλίου. Με την παρουσία τους οι οπαδοί θα αποτελέσουν μέρος ενός ορόσημου στην ιστορία της μπάντας.

Ο τραγουδιστής Anders Fridén δήλωσε: "Νομίζω αυτό είναι ότι ονειρεύεται μία μπάντα, τουλάχιστο για εμάς αυτό ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας και τώρα μοιάζει η καταλληλότερη στιγμή για να γίνει πραγματικότητα. Είναι μία απερίγραπτη αίσθηση ότι έχεις δημιουργήσει μια κοινότητα με την μουσική σου, και ακόμα πιο τρελό να έχεις την δυνατότητα να συγκεντρώνεις όλο αυτό τον κόσμο, να παίζετε και να απολαμβάνετε την μουσική, να πίνετε παρέα κτλ. Πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει σε ένα κάστρο που είναι για όλους, αυτό διαφέρει από το να γίνονταν το φεστιβάλ σε μία βρώμικη αλάνα. Πρέπει η διοργάνωση να είναι ξεχωριστή, έτσι ώστε οι οπαδοί μας να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία, με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ξεπληρώσουμε την 20ετή υποστήριξη. Έχουμε επίσης επιλέξει τις καλύτερες μπάντες δεν μπορούμε να αναφερθούμε συγκεκριμένα προς το παρόν, αλλά είναι σίγουρο ότι κανείς δε θα φύγει απογοητευμένος."

Οι In Flames πρόσφατα κυκλοφόρησαν σε ψηφιακή έκδοση το EP Down, Wicked & No Good που περιλαμβάνει διασκευές από Depeche Mode's 'It's No Good', Alice In Chains' 'Down In A Hole', Chris Isaak's 'Wicked Game', and a live version of Nine Inch Nails' 'Hurt'. Λόγω μεγάλης ζήτησης από τους Jesterheads, τα τραγούδια θα κυκλοφορήσουν σε 10'' mini-LP βινύλιο στις 16 Μαρτίου.

logo.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.