OZZY OSBOURNE: ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ! ΟΙ BLACK SABBATH ΘΕΛΟΥΝ

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί οι BLACK SABBATH θα ολοκληρώσουν την επική τους καριέρα στην Αγγλία με 7 σόου Ιανουάριο και Φεβρουάριο με τα δύο τελευταία να λαμβάνουν χώρα στις 2 και 4 Φλεβάρη στην γενέτειρά τους το Birmingham.

\r\n\r\n

\r\n\r\n

"Ο Tony Iommi θέλει να κάνει 80 σόου ως μέρος της ’The End’ tour," λέει ο τραγουδιστής των SABBATH Ozzy Osbourne στο Billboard.com. "Θα κάνουμε 80 συναυλίες, είναι αρκετές αν και εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να επεκτείνουμε την περιοδεία για μερικές ακόμη περιοδείες αλλά δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο."

\r\n\r\n

\r\n\r\n

Ο Osbourne επίσης κατέστησε σαφές ότι δεν ήταν δική του απόφαση το να σταματήσουν τις περιοδείες οι SABBATH. "Δεν είμαι εγώ αυτός που θέλει να αποσυρθεί αλλά οι BLACK SABBATH," είπε χαρακτηριστικά. "Εγώ θα συνεχίσω την προσωπική μου μουσική πορεία. Η γυναίκα μου είναι καλή στο να λέει τα προσωπικά μου αλλά εγώ δεν είμαι έτοιμος να κρεμάσω τα παπούτσια μου ακόμη! Το να είμαι Ozzy Osbourne solo ξανά δεν είναι δουλειά. Είναι πάθος, είναι έρωτάς, είναι η μεγαλύτερη σχέση της ζωής μου!"

\r\n\r\n

\r\n

Copyright 2024. All Right Reserved.