QUEENSRŸCHE: ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΕ FATES WARNING ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ

Οι Queensrÿche ανακοίνωσαν ότι την 1η Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν μέσω της Century Media τον νέο τους δίσκο ο οποίος θα τιτλοφορείται The Verdict. Η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Zeuss (Rob Zombie, Iced Earth, Hatebreed) σε 3 διαφορετικά στούντιο στο Seattle και την Μασσαχουσέτη. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες σχετικά με τις προπαραγγελίες του δίσκου αλλά και τα διάφορα formats στα οποία θα είναι διαθέσιμη η κυκλοφορία.

Ο τραγουδιστής της μπάντας Todd La Torre δήλωσε σχετικά με το The Verdict: «Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτά που καταφέραμε σε αυτόν τον δίσκο. Η ασταμάτητη αφοσίωση και σκληρή δουλειά όλων όσων αναμείχθηκαν στην δημιουργία του δίσκου απόδωσε καρπούς με το παραπάνω. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για την μέρα που ο δίσκος δεν θα ανήκει πλέον μόνο σε εμάς αλλά στον κόσμο. Ελπίζουμε όλοι σας να απολαύσετε την ακρόαση του όσο απολαύσαμε και εμείς την δημιουργία του!»

Ο κιθαρίστας Michael Wilton συμπλήρωσε: «Το The Verdict είναι ο πιο metal και ο πιο progressive δίσκος που κάναμε εδώ και πολύ καιρό. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για αυτό που θα ακούσει ο κόσμος.»

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του δίσκου η μπάντα θα ξεκινήσει και μία headline περιοδεία στις Η.Π.Α. για την προώθηση του, η οποία θα διαρκέσει όλο τον Μάρτιο και θα κλείσει στις 3 Απριλίου στην πατρίδα τους το Seattle. Σαν ειδικούς καλεσμένους στην περιοδεία τους αυτή θα έχουν τους Fates Warning ενώ σε μερικές εμφανίσεις θα έχουν μαζί τους και τους The Cringe.

Το The Verdict θα είναι η τρίτη κυκλοφορία των Queensrÿche με τον Todd La Torre στα φωνητικά, ο οποίος αντικατέστησε τον Geoff Tate που αποχώρησε το 2012 ενώ υπενθυμίζεται ότι ο ντράμερ της μπάντας Scott Rockenfield απέχει εδώ και 18 μήνες από τις περιοδείες της μπάντας για οικογενειακούς λόγους, με την θέση του να καλύπτεται προσωρινά από τον Casey Grillo των Kamelot. Σύμφωνα με την μπάντα ο Grillo δεν αναμείχθηκε στην δημιουργική διαδικασία του The Verdict, ωστόσο δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν υπήρξε οποιαδήποτε συνεισφορά από τον Rockenfield.

qrychenewcdoct18.jpg

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.