SEVENTH CALLING: ΝΕΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ "ΕPIDEMIC"

Oι heavy metallers Seventh Calling από το Las Vegas (αρχικά Minneapolis) δημιουργήθηκαν το 1999, και το 2006 κυκλοφόρησαν ως private δουλειά το δυνατό ντεμπούτο τους "Μonuments" (κυκλοφόρησε το 2007 από την Melissa Records με ένα από τα καλύτερα εξώφυλλα της μουσικής μας). Το 2010 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος τους "Εpidemic" από την Heaven and Hell Records, όπως και ο τρίτος δίσκος τους, "Battle Call" το 2018.

Για να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για το συγκρότημα, μόλις "ανέβηκε" στο διαδίκτυο ένα καινούργιο βίντεο για το κομμάτι "Εpidemic" από τον δεύτερο ομώνυμο δίσκο της μπάντας. Το τραγούδι είναι το καλύτερο του δίσκου (φοβερά είναι και τα "Fractured" και  "Beyond the Wicked Lies"). Ο δίσκος είναι καλός και πολύ δυναμικός (είχε και πιο thrash χρώμα από το ντεμπούτο τους), αλλά τόσο αυτός, όσο και το "Battle Call" είναι μάλλον λίγο κατώτερα από το "Μonuments".

Ακολουθεί το νέο βίντεο για το "Εpidemic", και παραθέτουμε αμέσως μετά από αυτό, το "Silent Screams" από τον πρώτο δίσκο τους, για όποιον θέλει να γνωρίσει καλύτερα αυτό το πολύ καλό συγκρότημα.

Copyright 2024. All Right Reserved.