TIMO TOLKKI's INFINITE VISIONS: NEO MEΛΟΣ Ο JARI KAINULAINEN ΤΩΝ STRATOVARIUS

Infinite Visions, το νέο συγκρότημα που σχηματίστηκε από τον Timo Tolkki, πρώην κιθαρίστα και αρχηγό των Stratovarius (περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις), ανακοίνωσαν ότι ο ο παλιός μπασίστας των Stratovarius, Jari Kainulainen, είναι το νέο μέλος της μπάντας.

Ο Jari Kainulainen ήταν στους Stratovarius από το 1993 έως το 2005, και έπαιξε στα "Dreamspace" (πολύ καλό), "Fourth Dimension" (καλό),  "Episode" (φοβερός δίσκος), "Visions" (πολύ καλός), "Destiny" (πολύ καλός),  "Infinite", "Elements Ι, ΙΙ" και "Stratovarius". Ο Jari παίζει επίσης μπάσο στους Masterplan.

Οι Infinite Visions έχουν ακόμη τον Jorge Segersbol (Ancestral Dawn) στα φωνητικά, τον Jimmy Pitts (Eternity's End) στα πλήκτρα, ενώ το όνομα του ντράμερ θα ανακοινωθεί στις αρχές του επόμενου μήνα. Το συγκρότημα βρίσκεται επί του παρόντος στη μέση της ηχογράφησης ενός demo πέντε τραγουδιών. Το ντεμπούτο τους θα έχει τον τίτλο "Union Magnetica", και θα περιλαμβάνει 10 τραγούδια, κάποιοι τίτλοι των οποίων είναι "Voice Of Tomorrow", "You Rock My World", "Sonata Black", "Dangerous" και "Infinite Visions".

Μέχρι να δοθεί κάποιο νέο κομμάτι, ας θυμηθούμε κάποιες σημαντικές στιγμές, από ένα (κάποτε) σημαντικό συγκρότημα.

Copyright 2024. All Right Reserved.