TYGERS OF PAN TANG: AΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ MICKY CRYSTAL

Οι βετεράνοι heavy metallers Tygers Of Pan Tang επιβεβαίωσαν ότι ο κιθαρίστας Micky Crystal, ο οποίος ήταν μέλος του συγκροτήματος από το 2013, αποφάσισε να αποχωρήσει από τις τάξεις της μπάντας για προσωπικούς λόγους.

Tygers Of Pan Tang: "Η απόφασή του να φύγει για προσωπικούς λόγους είναι ένα τεράστιο πλήγμα για εμάς, όχι μόνο γιατί είναι ένας απίστευτα ταλαντούχος μουσικός και τραγουδοποιός, αλλά και για την απόδοση, τη δέσμευση και την εικόνα που παρουσίαζε στο γκρουπ. Ο Mick έχει συμβάλει στην άνοδο του προφίλ και στην τρέχουσα επιτυχία της μπάντας τα τελευταία 7 χρόνια. Υπήρξε ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες στη μακρά ιστορία του συγκροτήματος, και είμαστε ευγνώμονες για την αφοσίωσή του, αλλά και πολύ απογοητευμένοι που τον βλέπουμε να φεύγει. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για το χρόνο του μπάντα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον. "

Ο ίδιος ο Micky Crystal είπε: "Ανακοινώνω επίσημα ότι έχω αφήσει τους Tygers Of Pan Tang και θέλω να ευχαριστήσω τους θαυμαστές για όλη την αγάπη και την υποστήριξή τα τελευταία 7 χρόνια. Ευχαριστώ επίσης τους φίλους μου στο συγκρότημα για τις καλές στιγμές, που οδήγησαν να βγάλουμε ωραία τραγούδια σαν τα "Only The Brave" και "White Lines". Είμαι περήφανος για τη μουσική που έχουμε δημιουργήσει και για τα πράγματα που έχει επιτύχει αυτή η σύνθεση των Tygers Of Pan Tang, όμως πιστεύω ότι είναι η τέλεια στιγμή για να ανοίξω την πόρτα σε ένα νέο κεφάλαιο και νέους στόχους. Εύχομαι στο συγκρότημα τα καλύτερα για το μέλλον."

Kρίμα, γιατί το τελευταίο άλμπουμ ήταν πολύ αξιόλογο. Για να δούμε τη συνέχεια της μπάντας.

Copyright 2024. All Right Reserved.