VICIOUS RUMORS: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ

Οι βετεράνοι heavy/power metallers Vicious Rumors ανακοίνωσαν την προσθήκη ενός νέου τραγουδιστή στην σύνθεσή τους. Πρόκειται για τον 30χρονο Nick Courtney από το Vancouver της Washington, ο οποίος είχε διαγωνιστεί και στο American Idol, όντας ένας από τους λίγους metal τραγουδιστές που πέρασαν στον δεύτερο γύρο του διαγωνισμού, τραγουδώντας κομμάτια των Judas Priest και των Iron Maiden. Toν Courtney μάλιστα είχε προτείνει στην μπάντα ο προηγούμενος τραγουδιστής της, ο Brian Allen, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω έλλειψης χρόνου και διαφορών στην κατεύθυνση που θα ακολουθούσε με την μπάντα.

Ο η προσθήκη του Courtney έρχεται πάνω στην ώρα για το ξεκίνημα της μεγάλης περιοδείας των Vicious Rumors για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του κλασσικού Digital Dictator. Η περιοδεία θα περιλαμβάνει 46 εμφανίσεις σε Η.Π.Α. και Καναδά από τις 31/8 ως τις 20/10 και σαν special guests θα έχουν μαζί τους τους Niviane και τους Cloven Hoof, ενώ μέσα στον Απρίλιο η μπάντα θα έρθει στην Ευρώπη, με μόνη επιβεβαιωμένη ημερομηνία αυτή στο Delta Metal Meeting στο Mannheim της Γερμανίας στις 13 Απριλίου.

Ταυτόχρονα, οι Vicious Rumors έχουν έτοιμο το νέο live DVD τους το οποίο τιτλοφορείται 40th Anniversary – Live in Germany! και περιέχει την σαρωτική εμφάνιση της μπάντας στο περσινό Bang Your Head Festival στην Γερμανία. Το DVD θα είναι διαθέσιμο μόνο απευθείας από την μπάντα, τόσο σε όλες τις ζωντανές εμφανίσεις τους όσο και online μέσα από τις σελίδες των Vicious Rumors στα social media.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι η μπάντα υπέγραψε εκ νέου συμβόλαιο με την SPV/Steamhammer για άλλους 2 studio δίσκους, με τον πρώτο εκ τω 2 να είναι ήδη σε στάδιο προπαραγωγής και την κυκλοφορία του να σχεδιάζεται για το καλοκαίρι του 2019.

viciousrumorsdvdnewcoverjuly2018.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.