Vitriol - To Bathe from the Throat of Cowardice

VITRIOL - I Drown Nightly (OFFICIAL VIDEO)

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΒΟΗ

Οι Vitriol είναι μια νέα παρέα από την Αμερική. Και πιο συγκεκριμένα από την πόλη Portland του Oregon. Παίζουν death metal. Death metal, όχι αστεία. Χωρίς κορδελάκια και φιοριτούρες. Μόνο αγνό, καθάριο, κεχριμπαρένιο old school death metal. Κυκλοφόρησαν μονάχοι τους το ep ‘’Pain Will Define Their Death’’ to 2017. To 2018, πάλι μονάχοι το single ‘’The Parting of a Neck’’. Τους πήρε πρέφα η Century Media Records, τους υπέγραψε και κυκλοφορεί τώρα το ντεμπούτο full length τους με τον ατελείωτο, όπως και να το δεις, τίτλο ‘’To Bathe from the Throat of Cowardice’’.

Από το death metal όσο δεν πάει εξώφυλλο, πάω στους δέκα death metal ορυμαγδούς που λυσσομανάνε ανελέητα από τα ηχεία και γεμίζουν brutal ατμόσφαιρα τον χώρο. Το ήδη γνωστό, από τα πέρσι, ‘’The Parting of a Neck’’ ανοίγει την κόλαση και μας την δείχνει όσο δεν πάει με τα ‘’Crowned in Retaliation’’, ‘’Legacy of Contempt’’, ‘’I Drown Nightly’’, ‘’The Rope Calls You Brother’’, ‘’A Gentle Gift’’, ‘’Violence, a Worthy Truth’’,  ‘’Victim’’, ‘’Hive Lungs’’, ‘’Pain Will Define Their Death’’  να είναι το track list της χαράς για τα deathοδαρμένα αυτιά μας και ακράτητου τρόμου για όλους τους άλλους. Η καφρίλα των Suffocation, των Cattle Decapitation συναντά το μεράκι των Hate Eternal και όλοι μαζί την ευφυΐα των Ulcerate. Τόσο πίσω στα 80ς – 90ς αλλά και καμωμένο στο σήμερα.

Οι Vitriol μας χαρίζουν σήμερα το ‘’To Bathe from the Throat of Cowardice’’, αλλά έχουμε να λαβαίνουμε από αυτούς στο μέλλον. Τι να αναμένουμε? Μα δισκάρες σαν αυτή.

Copyright 2024. All Right Reserved.