Lamb Of God - Lamb of God

ΑΜΝΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΣ

Από τότε που εγώ πρωτό πρόσεξα τους Lamp Of God, από το πολύ καλό "Sacrament" και κυρίως το Θεικό κλιπάκι του "Redneck" έχει περάσει καιρός. Θυμάμαι είχα μπερδευτεί. Δεν μου αρέσουν αυτά τα μοντέρνα. Αυτό μου αρέσει ή μάλλον με έχει ξετρελάνει. Τελικά ήταν μια μοντέρνα εκδοχήτου thrash ή καλύτερα του Αμερικάνικου metal? Ήταν πάνω σε παραδοσιακές metalοκές αρχές δισμένες με φρέσκες μοντέρνες ιδέες? Είναι metalcore?Πραγματικά ποιος νοιάζεται όταν αυτό που ακούει του ομορφαίνει την ζωή? Τώρα πια οι Lamp Of God κυκλοφόρησαν, κάμποσο καιρό τώρα, δίσκο που τιτλοφορήται "Lamp Of God". Που είναι απλά ο όγδοος δίσκος τους. Από την Nuclear Blast.
Εδώ βλέπουμε ή για την ακρίβεια ακούμε τους Lamp Of God να έχουν δώσει μια καλλιτεχνική ίσως λίγο πιο γυαλισμένη και καλοβαλμένη εκδοχή της οργής και της επιθετικότητας του παρελθόντος κρατώντας την μαζί με όλα τα καλά τους μουσικά στοιχεία σε εξαιρετική φάση. Ο Randy Blythe είναι εκεί για να βγάζει με ορμή τα λόγια. Δείτε το ''Checkmate'' σε ένα δυναμικό κλιπ. Ακούστε το "Gears" που είναι το ιδανικό δείγμα για την καλή δουλειά που έχει γίνει στις κιθάρες από Willie Alder και Mark Morton. Αλλά κσι στα τύμπανα από τον νέοπα Arturo "Art" Cruz. Ο τύπος αυτός αποτελεί την καλή έκπληξη, καθώς μπήκε στην άβολη θέση Chris Alder και βγήκε παλικάρι. Όγκο μαγκιά και δύναμη δίνει με το μπάσο του John Campbell. Πέρα από αυτό το κομμάτι, ξεχώρισα το Memento Mori, με τις δίκασες του, τον τσαπουκαλεμένο ρυθμό του, "Ressurection Man" με την διαολεμένη του μορφή και τα "Poison Dream" και " "Routes". Σε ένα δυναμικό και καλοφτιαγμένο σύνολο που δείχνει τους Lamp Of God να έχουν ακόμα την ικανότητα και την διάθεση να καμώνουν καλούς δίσκους.
Όσοι είσαταν τον Ιούνιο του 2010 στο Fuzz και πέρσι τον Ιούλιο στο Γκάζι έχετε ήδη ακούσει - αποκτήσει το Lamp Of God. Εσείς οι υπόλοιποι τι κάθεστε, ορμάτε.

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.