Αθούρα (Athoura) - Αθουρα (Athoura)

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΙΧΛΗ

Σκοτεινοί και πολύ επιδραστικοί οι Αθούρα με το ντεμπούτο τους

Λοιπόν, κάπως έπεσε στα χέρια μου αυτό το ομώνυμο άλμπουμ των Αθούρα (Athoura), του προσωπικού μουσικού οχήματος του πολυοργανίστα Χρήστου Φαρμάκη. Αν και δεν τους γνωρίζω και δεν είχα και τέτοια …ακούσματα, μου κέντρισαν το ενδιαφέρον πρώτα από τη μουσική που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα παραμύθι και περιπλανιέσαι μέσα σε ένα δάσος σκοτεινό και πνιγμένο στην ομίχλη!!! Και μετά για την απαγγελία κάποιων στίχων που εδώ η φωνή είναι σαν να έρχεται από το υπερπέραν, είναι όμως γλυκιά και ζεστή και σε κάνει να νιώσεις ότι το ζεις πραγματικά ότι είσαι κομμάτι αυτής της ιστορίας.

Πραγματικά δεν θα ξεχωρίσω κάποιο από τα κομμάτια που έχει ο δίσκος, γιατί πρέπει να τον ακούσεις ολόκληρο για να σε ταξιδέψει…. στα βάθη της ψυχής, με αυτή τη ….. θολή υποτονική και μελαγχολική ατμόσφαιρα που δημιουργεί!!!!

 Καταλήγοντας να σας πω πως πρόκειται να ακούσετε ένα μουσικό project που σε ωθεί σε μια βαθιά ενδοσκόπηση με τους ήχους να σου ανοίγουν πόρτες και παράθυρα της ψυχής και της φαντασίας που δεν ήξερες ότι υπάρχουν.

Αθούρα Bandcamp Page
 

Γιάννης “Νύχτες φτιαγμένες από METALο” Πάνου

Copyright 2024. All Right Reserved.