Deathroll - Into the Vortex

ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ BRUTAL DEATH ‘N’ ROLL

Οι Deathroll είναι ένα πολυεθνικό γκρουπ που επιδίδεται στο death metal σε μια brutal μορφή. Αποτελείται από τον πολυπράγμονα τυμπανιστή Kevin Talley (ex - Dying Fetus, ex - Misery Index, ex -Six Feet Under, Suffocation live support), τον κιθαρίστα David Coloma, τον μπασίστα Stephen Fernandez, και τον τραγουδιστή Diego Royas. Τώρα κυκλοφορούν ανεξάρτητα, ένα μικρό σε διάρκεια ep τριών κομματιών, με τον τίτλο ‘’Into The Vortex’’.

Την παραγωγή αυτού του μικρού δείγματος της μουσικής των Deathroll είναι ο David Coloma. Και τους έχει βγάλει έναν ήχο brutal από την μία, σαν Suffocation, αλλά έχει δώσει και μια rock ‘n’ roll μυρωδιά, κάνοντας το σύνολο μοναδικό ως brutal death ‘n’ roll. Πρέπει να τονίσω ότι είναι κάτι μοναδικό και όχι κάτι σαν Entombed. Και στους στίχους ανακατώνεται ο David Colona μαζί με τον Diego Royas, και καταπιάνονται με ανάλογα brutal θέματα. Τα ‘’The Rise of Artificial Souls’’, ‘’Into The Vortex’’,‘’Visceral End’’ που μέσα σε αυτό το πολύ μικρό διάστημα κατορθώνουν να ξεσηκώσουν τον ακροατή, είπαμε από την μία brutal death για ακατάπαυστο κοπάνημα αλλά και το death ‘n’ roll για ακόμα περισσότερη διασκέδαση μέσω death metal χορευτικών φιγούρων.

Μια χαρά περάσαμε λοιπόν ακούγοντας τα τρία κομματάκια των Deathroll από το ‘’Into The Vortex’’ ντεμπούτο ep τους, με το οποίο έκαναν μια καλή αρχή και τους ευχόμαστε μια ανάλογη συνέχεια.

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.