Cemetery Dwell - Cold Visions of Nether

ΠΡΩΤΟ DEMO ΑΠΟ CEMETERY WELL

Οι Cemetery Dwell είναι μια μπάντα από την μακρινή Αργεντινή. Αλήθεια πόσες μπάντες γνωρίζετε από την Argentina?. Παίζουν death metal στο απέραντο γήπεδο του underground και μας δίνουν σε διαφορετικές φάσεις το πρώτο μικρό τους δείγμα με το demo ‘’Cold Visions of Nether’’. Τι σε cd και μάλιστα cd – rom, τι σε κασέτα, τι digital. Όλα αυτά για τα πρώτα τους τρία κομμάτια. Και με δύο διαφορετικά εξώφυλλα. Ένα, σε κίτρινο φόντο, πολύ σκληρό στην έκφραση του, που δείχνει σε όλους μας ότι κάποιοι ζουν πιο δύσκολα και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Και ένα σε μαύρο φότνο, πιο deathmetalικό και άγριο.

Τρία κομμάτια, ‘’Cold Visions of Nether’’, ‘’Rampant Bleeding Horizons’’ και ‘’Prison of All Light’’ παραδοσιακού ακραίου death metal που το στολίζουν riffs και solos περίτεχνα που μπλέκουν στην φάση και το κλασικό heavy metal. To ‘’Cold Visions of Nether’’ έχει ένα φρενήρη ρυθμό και με ένα μελωδικό solo να υποβόσκει. Το ‘’Rampant Bleeding Horizons’’ έχει ένα πιο grooveάτο riff να ακολουθεί ένα πιο death soloάρισμα. Και το ‘’Prison of All Light’’ ακούγεται πιο καταιγιστικό και κλασικό δείγμα death metal.

Τα φωνητικά είναι κάπως ριγμένα στην μίξη και την παραγωγή και δεν αναδεικνύονται και έτσι αποτελούν εδώ τον πιο αδύναμο κρίκο.

Καινούριο αίμα οι Cemetery Dwell στον χώρο του underground death metal, με καλούτσικο πρώτο δείγμα το demo ‘’Cold Visions of Nether’’ και το μέλλον θα δείξει αν μπορούμε να προσμένουμε κάτι από αυτούς.

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.