DISHARMONY - Gods Made Of Flesh

ΤΟ THRASH METAL ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 Οι DISHARMONY είναι ένα metal συγκρότημα με έδρα την Αθήνα, που λατρεύει να συνδυάζει διάφορα είδη στη μουσική του, έχουν ανοίξει συναυλίες για συγκροτήματα όπως, οι θρυλικοί SANCTUARY και οι ARCH ENEMY, σε Ελλάδα και Κύπρο και έχουν παίξει σε πολλά φεστιβάλ και συναυλίες. Αυτή τη στιγμή, το συγκρότημα κυκλοφορεί το τρίτο ολοκληρωμένο CD του, με τίτλο "GODS MADE OF FLESH" (2022, GrimmDistribution) και ετοιμάζονται πυρετωδώς για την  προώθησή του,  με όσο το δυνατόν περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις. Οι Disharmony έχουν επιρροές από συγκροτήματα σαν τους Nevermore, αλλά συνδυασμένες πολύ καλά με το δικό τους στυλ και ύφος.

Οι Disharmony μας παρουσιάζουν το "GODS MADE OF FLESH", πραγματικά ένα φανταστικό δίσκο, heavy/thrash metal. Αυτό το συγκρότημα αξίζει να καταταγεί ανάμεσα στα καλύτερα metal συγκροτήματα στον σύγχρονο κόσμο του heavy/thrash metal, δίνοντάς μας μια δουλειά με καθαρά και επιβλητικά φωνητικά, συντριπτικά ντραμς, καυτές κιθάρες και μπάσο….. Μια  εξαιρετική συνολική παραγωγή, ένα καταπληκτικό έργο τέχνης θα έλεγα!!!!

Ο δίσκος είναι γεμάτος με, χαοτική ενέργεια αλλά και τάξη, πλημμυρίζει από συναίσθημα και ωμή ένταση, μέσα από τις σκοτεινές διαδρομές της μουσικής του ανακαλύπτεις το φώς.

Στους DISHARMONY συνδυάζεται η ελευθερία στη μίξη όλων των ειδών μουσικής με τους νόμους του Metal. Το "GODS MADE OF FLESH" είναι ένας βαρύς, ακατέργαστος, δυνατός, αλλά ταυτόχρονα, συναισθηματικός και μελωδικός δίσκος, που περιστρέφεται γύρω από μια βασική ιδέα: τα διαφορετικά είδη υποδούλωσης που όλοι έχουμε να αντιμετωπίσουμε από τη στιγμή που γεννιόμαστε. Κάθε τραγούδι μας παρουσιάζει και μια άλλη μορφή, μας θυμίζει τη Θεότητα του πνεύματός μας και το  δέσιμο σαν με αλυσίδες με το θνητό μας σώμα και με ότι αυτό συνεπάγεται!!!

Λένε πως η τέχνη αντιγράφει τη ζωή, και ακούγοντας αυτό το άλμπουμ, νιώθεις πως  όντως  “μιλάει” για τις  σκληρές αλήθειες που αποφεύγουμε να δούμε κατάματα, γιατί μας πονάνε, όμως με κάποιο μυστήριο τρόπο θα έλεγα η μουσική του μας αγκαλιάζει και μαλακώνει τον πόνο που έχουμε μέσα μας.

Οι DISHARMONY,  επιμελήθηκαν τη μίξη και το mastering του δίσκου μαζί με  τον Γιάννη Καρουσιώτη, το εξώφυλλο/διάταξη/έντυπο φυλλαδίου σχεδιάστηκε από τον Αχιλλέα Γατσόπουλο.

Ο δίσκος αποτελείται από 11 τραγούδια – μουσικά διαμάντια από όπου ξεχωρίζω σίγουρα τα:

  • Nogard, ταχύτητα, δύναμη , φωνητικά που σε ανατριχιάζουν, έχει όλα όσα θέλεις να ακούσεις από ένα Thrash συγκρότημα!!
  • Trigger of Pleasure, με βαρύ επιθετικό τόνο, σκληρό  thrash ύφος, με μια οργή που ξεχύνεται στους στίχους και τη μουσική, απλά καταιγιστικό!!!
  • L.I.F.E, μάλλον το κορυφαίο του άλμπουμ……όπου ακούμε και μια απαγγελία από το έργο του Καζαντζάκη!!!

Σκοτεινό, γεμάτο ένταση και γυρίσματα που σε κάνουν να χτυπιέσαι στο ρυθμό χωρίς να το καταλάβεις.

Σίγουρα μια από τις κορυφαίες κυκλοφορίες για το 2022!!!

Το Gods Made Of Flesh συνκυκλοφόρησε στις  26 Απριλίου 2022, από τη  Satanath Records, GrimmDistribution με την More Hate Productions, αποτελεί μια σίγουρη και καλή επιλογή για όσους αγαπούν το αγνό heavy/thrash metal  ……..και……, τέλος δεν ξέρω… κάτι έχω πάθει και βάζω καλούς βαθμούς στα Ελληνικά συγκροτήματα….. όμως τους αξίζουν πραγματικά!!!

 

Γιάννης  “Νύχτες φτιαγμένες από METALο” Πάνου

 

Copyright 2024. All Right Reserved.