Macabre - Carnival of Killers

ΤΡΕΛΟ ΑΓΡΙΟ THRASH/DEATH/GRIND ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΆΛΙ

Μια μουσική, σαν σε ταινία Ευρωπαϊκού κινηματογράφου, κάνει τα πρώτα δευτερόλεπτα του ‘’Carnival Of Killers’’ να μοιάζει με μια χαριτωμένη περίπτωση. Το ‘’Carnival Of Killers’’ είναι το έκτο full length των Αμερικανών, από το Illinois Macabre και κυκλοφορεί μέσω της Nuclear Blast. Και μιλάμε για μια μπάντα τριάντα πέντε χρόνων. Φυσικά έχουν αρκετές single, ep και splits κυκλοφορίες. Οι οποίοι Macabre στην ξεχωριστή, όσο αναφορά το μουσικό στυλ τους, πορεία δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τους serial killers. Το εξώφυλλο του ‘’Carnival Of Killers’’ είναι ένα λούνα παρκ της χαράς και του τρόμου, ομού και όχι ψημένου.

Οι Macabre σου λέει παίζουν ένα μίγμα thrash/death και grind, κάτι που λίγο φαίνεται – ακούγεται μέσα στην τρέλα που επικρατεί. Φυσικά υπάρχουν thrash riffs death χαοτικές στιγμές και κάποιες πινελιές από το κακοτράχαλο grind. Αλλά η τρελαμάρα και η άναρχη παρουσίαση των συνθέσεων τους κυριαρχεί μέσα στα περίπου σαράντα ένα λεπτά του ‘’Carnival Of Killers’’ και τα δέκα έξι!!! κομμάτια του. Κάπου δικαιώνονται, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του, το ‘’Carnival Of Killers’’ γίνεται ένας τρελός αχταρμάς. Το ‘’Richard Speck Grew Big Breasts’’ το οποίο περιέχει όλα αυτά τα άναρχα δομημένα στοιχεία αποδεικνύει του γραπτού το αληθές και είναι από τις στιγμές εδώ που ξεχωρίζουν. Το ‘’Your Window Is Open’’, που έρχεται μετά το χαρωπό intro, το ‘’Slaughter House’’ και τα πιο κοντά στο grind ‘’The Lake Of Fire’’ που έρχεται μετά το παραμορφωτικό ορχηστρικό ‘’Breaking Point’’ και ‘’Now It’s Time To Pay’’ μας δείχνουν το μέχρι τότε χαμένο στίγμα των Macabre και επίσης ξεχωρίζουν.

Αν σας αρέσουν να ανακατεύονται οι ήχοι με τον πλέον περίεργο τρόπο καθώς και οι γεύσεις στο γιαούρτι (αναφορά σε μια παλαιά διαφήμιση) οι Macabre είναι η μπάντα σας και το ‘’Carnival Of Killers’’ ο δίσκος σας.

&nbs

p;

Copyright 2024. All Right Reserved.