ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ ETERNAL CHAMPION

Τον τελευταίο καιρό θα έχετε διαπιστώσει, ότι συγκροτήματα και εταιρίες διαθέτουν ολόκληρα τα νέα τους άλμπουμ δωρεάν μέσω youtube. Αυτός είναι μέχρι σήμερα ο πιο τίμιος τρόπος τόσο για τους ακροατές όσο και για τους μουσικούς, που προκρίνει την μουσική ως τέχνη χωρίς να θίγονται τα δικαιώματα και τα κέρδη των μουσικών.

Μέσω youtube ανάλογα με τις προβολές το συγκρότημα ή η εταιρία έχει κέρδη από την διαφήμιση και οι ακροατές έχουν την δυνατότητα να ακούσουν πρώτα ολόκληρο το άλμπουμ και αν τους ενδιαφέρει να το αγοράσουν σε φυσική μορφή (cd, βινύλιο, κασέτα).

Από την άλλη η μουσική δεν περιορίζεται ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα των ακροατών, οπότε όλοι είναι ευχαριστημένοι από αυτή την άμεση διαδικασία.

Μία από τις μπάντες που ακολούθησαν αυτή την τακτική είναι οι Eternal Champion που έχουν αναρτήσει ολόκληρο το νέο δεύτερο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου με τίτλο Ravening Iron.

Το πρώτο άλμπουμ της μπάντας ήταν το The Armor Of Ire και κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2016. Οι Eternal Champion εκτός από τα δύο άλμπουμ έχουν κυκλοφορήσει και το EP, Parallel Of Death το 2017.

Copyright 2024. All Right Reserved.