ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! BIGUS DICKUS: 7 ΧΡΟΝΙΑ ...ΚΑΨΟΥΡΑ!

Πέρασαν 7 χρόνια! Η τρέλα που ξεκίνησε από την αγάπη για τους Judas Priest και κατέληξε η πιο αγαπημένη αρρώστια της ροκ- μεταλλικής νύχτας της Αθήνας! Φέτος οι Bigus Dickus Hard As A Rock Covering Machine συμπληρώνουν 7 χρόνια και ενώ στους γάμους συνηθίζεται να θεωρούνται 7 χρόνια φαγούρα εδώ μιλάμε για 7 χρόνια καψούρα! Για τη μουσική, την ανωμαλία, τις ανίερες τελετές με τη μασκότ, τις πιο απροσδόκητες διασκευές και διασκέδαση που κρατάει ώρες!

Για να τιμήσουν αυτά τα 7 χρόνια καψούρας οι Bigus Dickus επέλεξαν το τραγούδι των Leatherwolf Thunder, που διασκεύασαν για τη συλλογή του Metalzone.gr Back To The Future, για να του δώσουν εικόνα με μια συρραφή από όλες τις στιγμές της ακουστικής ηδονής που έχουν μοιραστεί με όλους εμάς αυτά τα 7 χρόνια!

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι : "Αφιερωμένο με BIGUS αγάπη:
- σε όλα τα παιδιά που πέρασαν από την μπάντα αυτά τα 7 χρόνια και που πρόσθεσαν σε αυτήν τον κόπο, τις ικανότητές και το μεράκι τους...
- σε όλους όσους έχουμε συνεργαστεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και τέλος,
- σε όλους ΕΣΑΣ που μας δίνετε λόγο να ανυπομονούμε να παίξουμε, για να γουστάρουμε με την αγαπημένη μας μουσική ΠΑΡΕΑ.
Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια δυναμική, πλούσια και απολαυστική σεζόν γεμάτη διασκευές "the BIGUS DICKUS way"!
Τσεκάρετε τη σελίδα μας https://www.facebook.com/bigus.dickus... για τις επόμενες εμφανίσεις μας
* Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας παρείχαν όλα αυτά τα αμέτρητα video μέσω των δημοσιοποιήσεων στο διαδίκτυο. Αυτό το video ανήκει σε εσάς! :D"

Απολαύστε το σε ΠΡΩΤΗ «προβολή» στο Metalzone.gr

Εμείς να πούμε ότι είστε The Thunder που τάραξε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης και όσο θα συνεχίζετε εμείς θα είμαστε εκεί να σας απολαμβάνουμε!

Copyright 2024. All Right Reserved.