ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ROB HALFORD ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ "FIREPOWER"

Ο Rob Halford μίλησε στο Αγγλικό Metal Hammer για τη θεματολογία των στίχων του επερχόμενου album των Priest, “Firepower”. «Είμαστε ένα ανοιχτό βιβλίο», μας λέει. «Μπορούμε να πάμε οπουδήποτε η λέξη «πρόκληση» μπαίνει στο παιχνίδι. Ψάχνω για πράγματα στον αληθινό κόσμο όσο και στον φανταστικό κόσμο του metal για να κάνω πολιτικά ή περιβαλλοντολογικά σχόλια όσο πιο μεταφορικά μπορώ».

«Προσπαθούμε να είμαστε λίγο ασαφείς ώστε οι οπαδοί μας να βγάζουν τα δικά τους νοήματα. Ακόμα και όταν εδώ μιλάμε για τη Μητέρα Γη και τοποθεσίες όπως η Downing Street (όπου στεγάζεται η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου) προσπαθούμε πάντα να μην κάνουμε το μήνυμα πολύ έντονο».

Ο Halford επίσης εκθείασε τη δουλειά του Βρετανού παραγωγού Andy Sneap επειδή έκανε το Firepower na ακούγεται «Τόσο τέλειο όσο ακούγεται». «Γνωρίζουμε τα στοιχεία που είναι σημαντικά για τους Priest, τα οποία και είναι παρόντα σε οτιδήποτε και αν έχουμε κάνει μα και ο Andy είναι ικανός να μας κάνει να ακουγόμαστε σαν μια φρέσκια metal μπάντα. Πάντα προσπαθώ να είμαι ενήμερος για το τι συμβαίνει στο metal και πραγματικά έχω την πεποίθηση ότι ο ήχος μας είναι ακόμα μια φορά τόσο δυνατός, όσο ήταν πάντα».

Το “Firepower” θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου μέσω της Epic.

Περισσότερα για το νέο album, όπως και να θυμηθείτε το πρώτο κομμάτι που έχει διαρεύσει, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.