ΕΦΥΓΕ Ο DAVE HOLLAND ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 69 ΕΤΩΝ

Από το Σάββατο κυκλοφορούσε η φήμη ότι ο πρώην ντράμερ των JUDAS PRIEST, Dave Holland έφυγε σε ηλικία 69 ετών. Δυστυχώς η φήμη που αρχικά κυκλοφόρησε από ένα Καναδικό webzine και για περισσότερο από 48 ώρες δεν είχε επιβεβαιωθεί, είναι γεγονός.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Progreso, ο πρώην ντράμερ των JUDAS PRIEST Dave Holland πέθανε σε ηλικία 69 ετών. Ο μουσικός πέθανε την περασμένη Τρίτη 16 Ιανουαρίου στο Hospital Universitario Lucus Augusti στο Lugo, της Ισπανίας. Η αιτία του θανάτου του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη αλλά η σορός του έχει ήδη αποτεφρωθεί σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο Holland ζούσε στην Fonsagrada, ένα δήμο στην επαρχία του Lugo στη βορειοδυτική Ισπανία μετά την φυλάκιση του σε Βρετανική φυλακή για την απόπειρα βιασμού ενός έφηβου αγοριού στο αγρόκτημά του στο Northamptonshire. Ο drummer κρίθηκε ένοχος τον Ιανουάριο του 2004 για την απόπειρα βιασμού του 17χρονου αγοριού στο αγρόκτημά του στο The Green, Stoke Bruerne, ενώ του παρέδιδε μάθημα drumming. Η κακοποίηση αποκαλύφθηκε όταν το αγόρι έγραψε ένα γράμμα στους γονείς του.

Ο Holland πάντα αρνούνταν οποιαδήποτε ανάμειξη στην απόπειρα βιασμού του μαθητή με αναπηρία και μάλιστα είχε πει ότι σκόπευε να γράψει μια πληρη βιογραφία για να διαλευκάνει το θέμα.

Σύμφωνα με την El Diario, ο Dave ζούσε διακριτικά σε ένα απομονωμένο μέρος της Ισπανίας και οι γείτονές του τον περιέγραφαν ως πολύ ευγενικό.  

Untitled-1_3_0.png

Ο Dave μπήκε στους PRIEST το 1979 και παρέμεινε με το συγκρότημα για μια δεκαετία παίζοντας μέσα στα κλασσικά άλμπουμ "British Steel" (1980), "Point Of Entry" (1981), "Screaming For Vengeance" (1982), "Defenders Of The Faith" (1984), "Turbo" (1986), και "Ram It Down" (1988). Έφυγε το 1989 και αντικαταστάθηκε από τον Scott Travis.

στις επόμενες ώρες θα αναρτηθεί αφιέρωμα για την μουσική πορεία του Dave Holland.

Copyright 2024. All Right Reserved.