BATTLEROAR: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ TRACKLISTING ΤΟΥ CODEX EPICUS

Οι Έλληνες epic/power metallers Battleroar έδωσαν στην δημοσιότητα το εξώφυλλο και το tracklisting του επερχόμενου δίσκου τους με τίτλο Codex Epicus, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου μέσω της Cruz Del Sur Music. Το artwork δημιουργήθηκε από τον Vagelis Petikas του Revolver Design.

Ο διάδοχος του Blood Of Legends του 2014 ηχογραφήθηκε στα Devasoundz Studios στην Αθήνα και στο περιλαμβάνει μια guest εμφάνιση στο από τον Mark Shelton, κιθαρίστα/τραγουδιστή των Manilla Road, στο κομμάτι Sword Of The Flame, περίπου 13 χρόνια μετά την προηγούμενη συνεργασία του με την μπάντα στο The Wanderer, μέσα από το The Age Of Chaos του 2005.

Ο κιθαρίστας της μπάντας Κώστας Τζώρτζης σχολίασε σχετικά με την συνεργασία αυτή: «Ο Mark είναι μια απο τις μεγαλύτερες μουσικές μου επιρροές, ο μέντοράς μου και ο αδερφός μου. Είμαι αρκετά τυχερός να τον γνωρίζω εδώ και πάνω από 16 χρόνια και έχουμε μοιραστεί πολλές εμπειρίες σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη! Κατά τη διάρκεια της δημιουργία του δίσκου, βρήκα τον εαυτό μου να έχει στερέψει από έμπνευση, με ένα πολύ καλό μισοτελειωμένο τραγούδι στα χέρια μου αλλά χωρίς καμία απολύτως ιδέα για το πώς να το ολοκληρώσω. Ο χρόνος τελείωνε και απελπιζόμουν, οπότε σκέφτηκα να ζητήσω από τον Mark να βοηθήσει. Ο Mark δεν με είχε απογοητεύσει ποτέ και ούτε αυτή τη φορά συνέβη κάτι διαφορετικό. Έγραψε τους στίχους, δημιούργησε τις φωνητικές γραμμές, τις τραγούδησε και μάλιστα πρόσθεσε και ένα κιθαριστικό solo στο τέλος του κομματιού. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…»

Οι Battleroar πρόκειται να προωθήσουν την κυκλοφορία του Codex Epicus με πολλές ζωντανές εμφανίσεις ανά την Ευρώπη.

Το tracklisting του Codex Epicus:

1. Awakening the Muse

2. We Shall Conquer

3. Sword of the Flame

4. Chronicles of Might

5. The Doom of Medusa

6. Palace of the Martyrs

7. Kings of Old

8. Enchanting Threnody

9. Stronghold (CD BONUS TRACK - new version)

Copyright 2024. All Right Reserved.