EΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΟΙ PROGRESSIVE METALLERS ZERO HOUR

Ζero Hour από την California, επιστρέφουν 12 χρόνια μετά τη τελευταία τους δουλειά "Dark Deceiver" του 2008. Η μπάντα έγινε γνωστή από το "Ζero Hour" demo του 1994, ένα από καλύτερα demo συγκροτήματος της δεκαετίας του '90, όπου έπαιζε καταπληκτικό power/progressive metal. Oι επόμενοι δίσκοι τους είδαν το συγκρότημα να εκσυγχρονίζει τον ήχο του σε πιο μοντέρνα progressive μονοπάτια.

Ο κιθαρίστας Jasun Tipton είπε: "Είναι επίσημο! Οι Ζero Hour γύρισαν! Τα τύμπανα και οι κιθάρες ηχογραφήθηκαν επίσημα, και ο drummer πίσω από τα τύμπανα είναι ο εξαιρετικά ταλαντούχος Roel van Helden!  Τα ντραμς καταγράφηκαν στα στούντιο Kohlekeller (Γερμανία) από τον Kai Stahlenberg. Επιστρέφουμε στον ήχο των δύο πρώτων μας άλμπουμ "Metamorphosis" και "The Towers Of Avarice". Ένας πολύ ταλαντούχος νέος μπασίστας θα ανακοινώσει αργότερα. Στα φωνητικά θα είναι ο Erik Rosvold και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την όλη διαδικασία. "
 
Συμπαθητικοί και οι 2 παραπάνω δίσκοι, αλλά μακάρι να γύριζαν στο ύφος του demo. Mέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο άλμπουμ, ας απολαύσουμε ξανά το υπέροχο εκείνο demo.

Copyright 2024. All Right Reserved.